Enemmän epämääräistä tavaroiden tupsahtelua

Ihailen huolettomia koteja.

Sellaisia, joissa tavarat näyttävät asettuneen paikoilleen kuin itsestään. Sellainen ihana koti oli esimerkiksi lokakuun Trendi -lehdessä, jossa esiteltiin graafikko Lotta Niemisen New Yorkin vuokra-asunto (harmi, että juttuun ei ole linkkiä). Graafikoilla näyttäisi muutenkin olevan melko usein sisustussilmää – sellaista, joka iskee erityisesti minuun. Kauniit, keskenään tosi erilaiset tavarat ovat päätyneet kotiin ja ovat kuin pieniä tarinoita menneestä, eletystä elämästä.

Perjantaina olen viettänyt lasten kanssa kotipäivää. Siivonnut useamman tunnin ja ripustellut lattialla kesästä saakka lojuneita tauluja seinälle. Päätin olla sen kummemmin miettimättä, vaan nakutella ne intuition voimalla paikoilleen. Siihen ne nyt asettui, yläkerran aulaan.

Jatkossa aion sisustaa huolettomammin – tämä ei tietenkään tarkoita suunnitelmallisuudesta luopumista, vaan enemmän mahdollisuuksia tavaroiden epämääräisille tupsahteluille.

Rentoa viikonloppua!

Kommentit (2)
  1. Hei onkohan noissa ensimmäisissä kuvissa seinän sävynä Tikkurilan Shaali tai toinen arvaus, Shantung? Kivan näköinen siis, kuvista vaan aina vaikea sanoa… ja itselläni on oma pieni pään sisäinen leikki sävyjen kanssa aina 🙂

    1. Moi! Hyvin veikattu – kyseessä on shantung. Tosi nätti sävy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *