En tiiä mitä pyysit, mut tää on mun tyyli

Olen etsinyt aika monta vuotta sitä omaa sisustusmakua. Harhaillut ja luullut taas löytäväni. Kokeillut riisuntumpaa ja runsaampaa. Todennut aina, että ei tää ollutkaan sitä mitä haluan. Ihaillut toisten valkoisia ja selkeitä koteja ja ajatellut, että ehkä tykkäisinkin juuri tuollaisesta. Palauttanut harhaileva ajatukset ja todennut, että kyllä meidän kotiin kuuluu värit ja tietynlainen runsaus. Oman kodin sisustaminen on minulle leikkikenttä – täällä pääsen kokeilemaan rauhassa, että mikä juttu toimii ja mikä ei. Juuri meille.
Vanhenemisessa parasta on ehdottomasti itsevarmuus ja se, että viihtyy oman juttunsa kanssa niin tavattoman hyvin. Oma maku on löytynyt ja tiedättekö, että se tuntuu ihan älyttömän hyvältä! Toivon, että historiaan ovat jääneet hutiostokset ja tyylillinen epävarmuus. 
Selailin blogilistaani ja huomasin, että omien lemppariblogien joukosta löytyy aimo annos persoonallisuutta ja asukkaidensa näköisiä koteja. Vahvoja makuja ja keskenään hyvinkin erilaisia tyylejä. En tiedä, että kuinka persoonallisuuteni välittyy sinne ruudun toiselle puolelle näiden kotikuvien perusteella, mutta eräs blogisisko yllättyi kun ensitapaamisella otin puheeksi peräsuolen tähystyksen. Ei kuulemma olisi blogin perusteella uskonut. Arvoitukseksi jäi, että oliko se hyvä vai huono juttu. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi voinut jäättää sanomatta, mutta toisaalta kuvaa minua hyvin myös sisustajana – olisi kannattanut ehkä ensin ajatella. 

Loppuun haluan vielä laittaa listaa blogeista, jotka yleensä aina lukaisen läpi. Upeita, keskenään hyvin erilaisia blogeja ja koteja, joista välittyy vahvasti bloggaajan oma juttu! Kantsii tutustua!
Joko sinä olet löytänyt oman tyylisi sisustaa?

Kommentit (34)
 1. Pilviraitti
  16.2.2016, 11:35

  Hehe. 😀 Mulla on ehkä jonkinlainen etsintävaihe menossa. Välillä lisään väriä ja välillä vähennän. Luulen, että aikalailla kohdillaan alkaa olla. Ehkä. Ainakin tänään. 😉

  1. Mutta sehän riittää! 🙂

 2. Minusta se etsiminen on ihan ok, kuuluu varmasti jollain tapaa kuvioon ihan pysyvästikin? Näin ainakin itse kuvittelisin, minullakin on tyyli ehtinyt muuttua tosi paljon jo ihan blogin viisivuotisen elinkaaren aikana. Alkupään postauksissa oli tositosi retroa, ja nykyään jo paljon "rauhallisempaa" jos niin voi sanoa 😀 En usko että tämä nykyinenkään tyyli jää ikuisiksi ajoiksi, vaan muuttuu mukana samalla kun itsekin aikuistun (=vanhenen) tai jos koti joskus vaihtuu. Sisustus ja elämä on vähän semmoisia että eteenpäin, sano mummo lumessa!
  Kiitos että pääsin sun listoille hienojen blogien seuraan <3

  1. Vaihtelunhalu varmasti säilyy, vaikka oma tyyli onkin löytynyt. Mikä milläkin hetkellä on just se sun juttu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *