Blogit
Marulla

En tiiä mitä pyysit, mut tää on mun tyyli

Olen etsinyt aika monta vuotta sitä omaa sisustusmakua. Harhaillut ja luullut taas löytäväni. Kokeillut riisuntumpaa ja runsaampaa. Todennut aina, että ei tää ollutkaan sitä mitä haluan. Ihaillut toisten valkoisia ja selkeitä koteja ja ajatellut, että ehkä tykkäisinkin juuri tuollaisesta. Palauttanut harhaileva ajatukset ja todennut, että kyllä meidän kotiin kuuluu värit ja tietynlainen runsaus. Oman kodin sisustaminen on minulle leikkikenttä – täällä pääsen kokeilemaan rauhassa, että mikä juttu toimii ja mikä ei. Juuri meille.
Vanhenemisessa parasta on ehdottomasti itsevarmuus ja se, että viihtyy oman juttunsa kanssa niin tavattoman hyvin. Oma maku on löytynyt ja tiedättekö, että se tuntuu ihan älyttömän hyvältä! Toivon, että historiaan ovat jääneet hutiostokset ja tyylillinen epävarmuus. 
Selailin blogilistaani ja huomasin, että omien lemppariblogien joukosta löytyy aimo annos persoonallisuutta ja asukkaidensa näköisiä koteja. Vahvoja makuja ja keskenään hyvinkin erilaisia tyylejä. En tiedä, että kuinka persoonallisuuteni välittyy sinne ruudun toiselle puolelle näiden kotikuvien perusteella, mutta eräs blogisisko yllättyi kun ensitapaamisella otin puheeksi peräsuolen tähystyksen. Ei kuulemma olisi blogin perusteella uskonut. Arvoitukseksi jäi, että oliko se hyvä vai huono juttu. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi voinut jäättää sanomatta, mutta toisaalta kuvaa minua hyvin myös sisustajana – olisi kannattanut ehkä ensin ajatella. 

Loppuun haluan vielä laittaa listaa blogeista, jotka yleensä aina lukaisen läpi. Upeita, keskenään hyvin erilaisia blogeja ja koteja, joista välittyy vahvasti bloggaajan oma juttu! Kantsii tutustua!
Sateenkaaria ja Serpentiiniä 
Modernisti Kodikas 
Rautatieläistalo 
Diagnoosi sisustusmania 
Oblik. 
Talo Luck 
Beauty of life
Talostakoti
No home without you
Hajottamo
Puistolassa
Retromoderni

Tunne Tilat

Keskeneräinen
Muita Ihania
Joko sinä olet löytänyt oman tyylisi sisustaa?

Kommentit (34)

 1. Reetta – Huudimutsi

  Hei kuulostaa varsin tutulta ? Kaikkea romanttisen kautta 70-luvun kukertavan kautta modernin selkeään. Nyt on oma tyyli löytynyt, jota on helppo kehittää ajan kuluessa.

  • maru

   Onneksi en ole ollut näiden tyylikriisien kanssa yksin! Se on ihan huippufiilis, kun löytää sen oman jutun. Oli siinä sitten vaikka vähän muistoja 70-luvusta tai ysärisinisestä. Vain muutos on pysyvää, vai miten se meni? 🙂

 2. Design Wash

  En kestä 😀 "ensitapaamisella otin puheeksi peräsuolen tähystyksen"

 3. //Terhi

  Olen löytänyt. Tykkään erilaisista tyyleistä. Ja jokainen koti on omalla tavallaan kaunis koti. Ihmiset tekevät sen kodin, ja se näkyy.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *