Elukat

”Kaikki on vinksin vonksin” – tai siis ainakin tuo ylin kuva. Huushollikin näyttäisi taas pieneltä huvikummulta, kun hiihtolomallaan ollut ystävä lähti muutaman päivän vierailun jälkeen takaisin omaan kotiinsa. Tämä ystävä nimittäin siivosi, laittoi ruuat, tekaisi yhden seinämaalauksen (josta myöhemmin lisää) ja hoiti poikia. Ihan hyvin täällä riittäisi hommia kahdelle vaimolle – kuten mies asian ilmaisi. 
Poitsut saivat ristiäis-/2-vuotis lahjaksi (äidin toiveesta) Schleich:in muovieläimiä – tosi kivoja! En tosin tiedä, että onko äiti näistä poikia enemmän innoissaan. Esikoinen lastaa näitä oman lelutraktorinsa peräkärriin ja kippailee suuressa läjässä elukoita milloin minnekin. Minä tykkäisin keskittyä erilaisiin eläinasetelmiin. Tosin kuopuksen kummitäti vei tämänkin touhun astetta pidemmälle, kun otti asetelmista kuvia ja latasi niitä instagramiin. 
Kiitos muuten edellisen postauksen ihanista kommenteista! Lämmittivät todella. 
Tänään on kiva päivä, kun suuntaan vauvan ja ystävän kanssa rakenna ja asu -messuille ja sen jälkeen kirpparikierrokselle. Ihana lauantai – toivottavasti sullakin! 

Kommentit (12)
 1. JohannaL / Koti Aurorassa
  21.2.2015, 06:58

  Tottahan täältäkin shleichejä löytyy, lähinnä hevosia, mutta jonkin verran myös muita. Ovat lähes ikuisia leluja ja jos meinaa joskus myydä, saa vielä hyvin rahaakin. Meillä hevoshullu 12 v kerää tosiaan hevosia ja aika moinen määrä niitä onkin kertynyt.

  1. Totta, nämä eläimet säilyvät vähintään ihmiselämän ajan ja jälleenmyynti arvo on oikein hyvä. Uskon, että nämä ovat heppahullujen mieleen! 🙂

 2. Syvältä.Sanna.
  21.2.2015, 08:09

  Meillä on kerätty näitä myös jo muutaman vuoden. kokoelma on jo niin kattava että nyt saavat kyllä riittää. On mukana tosin edullisimpiakin elukoita. Näillä on leikitty kyllä hirmuisesti. Mies sanoikin että nämä kyllä säästetään lapsenlapsille; on niissä niin paljon rahaa kiinni 😀 mikäs siinä, sillä ovat niitä harvoja nykypäivän leluja jotka kestävät. Löydökästä kirpparipäivää! Meidän pienin tuli kipeäksi näin hiihtoloman kunniaksi.

  1. Tykkään myös ajatuksesta, että nämä säilyvät. Sillä periaatteella olen toivonut lapsille muutkin lelut – nyt kun vielä ei ole sen kummempia toiveita lapsilla itsellään. 🙂
   Pikaista paranemista sinne teille. Toivottavasti pääsette nauttimaan hiihtolomasta koko perheen voimin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *