Ei taaskaan mitään päällepantavaa!

Tässä elämäntilanteessa, jossa kaikki vaatteet näyttävät omasta mielestä kamalilta, nostaa päätään asusteiden tärkeys. Enää noin kuukausi elämää mahan kanssa edessä ja en viitsi ostella enää yhtään raskauspikkujouluhepenettä, vaan nyt loppuaika mennään niillä mitä kaapista löytyy. Ja kyllä, minä kuulun niihin epäonnekkaisiin, jotka eivät kertakaikkiaan tunne raskausaikana vartaloaan omaksi ja oloaan mukavaksi. Järkytyn joka kerta, kun satun näkemään oman sivuprofiilini. Se on tullut niin kovin yllättäen, että pää ei pysy kropan muutoksessa mukana. 
Tein viime keväänä pitkän korun fimo -massasta, mutta se jäi painonsa takia käyttämättä. Pallot olivat liian suuria ja nauha liian pitkä. Purin nauhan ja tein siitä useamman pienemmän kaulakorun ja yhden avainnauhan. Aika epätoivoinen katseenkiinnittäjä tämä kaikessa yksinkertaisuudessa on, mutta ihan kiva pieni lisä – vielä pitäisi löytää tämän kaveriksi joku vaate. 
Tänään meille saapuu hurmaava joukko itä-suomalaisia sisustusbloggareita! Nämä ovatkin nyt sitten meikeläisen vuoden 2014 ainoat pikkujoulut, joten luvassa on kreisibailausta ainakin himmeleiden parissa. Huippua! Ja nyt sinne vaatekaapille..
Kommentit (10)
 1. Maaria / HULIVILI
  22.11.2014, 12:00

  Ei täälläkään varsinaisesti hehkuta tässä mahassa ja näissä lisäkiloissa, kun mikään muu kuin perustrikoo ei näytä hyvältä 😀 Ihania pikkujouluja <3

  1. Kyllä – perustrikoo on täälläkin kovassa käytössä. Ah, niin mukavat päällä! <3 😀

 2. miia ketunkololla
  22.11.2014, 14:33

  Korut ja asusteet kaikkiaan on kyllä kovasti omaan mieleen. Mukavia pikkujouluja teille. Kuulostaa kivalta 🙂

  1. Sama täällä, vaikka melko vähän jostain syystä arjessa käytän koruja. Luotan mustiin nappikorviksiin. 🙂

   Kiitos kovasti, oli kyllä hauska ilta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *