Blogit
Marulla

DIY matto ja vanha lehtiteline

Viikonloppu vierähti nopeasti ja en ehtinyt koneen ääreen ollenkaan, vaikkakin aikomukset olivat kovat. Eipä se haittaa, sillä sää on ollut täällä Kuopiossakin upea, joten päivät vierähtivät melko tiiviisti ulkoilmassa!
Viime viikolla mies haki nettikirppikseltä bongaamani uudet huonekalut: vanhan lehtitelineen ja kirjahyllyn, molemmat kuuskytlukulaisia. Harmittaa, sillä kirjahylly on meille liian suuri, joten täytyy laitta se varastoon odottamaan seuraavaa kotia. Lehtiteline sen sijaan pääsi paraatipaikalle olohuoneen mustaa seinää vasten. Musta seinäkin näyttää pitkästä aikaa omaan silmään oikein kivalta. Seinä tosin huutaa suurta taideteosta ja kävinkin viikonloppuna hieman tähyilemässä Kuopion taidelainaamon tarjontaa. Edelleen pohdinnan alla on, että maalatakko musta piiloon vaiko eikö? 
Lehtitelineen alla olevan maton olen painanu perunalla. Perunalla painettu matto on DIY -työ kahden vuoden takaa ja edelleen käytössä. Voisipa siis sanoa, että oli varsin onnistunut tee-se-itse -homma! Jos kiinnostuit matosta enemmän, niin ohjeet perunapainantaan löydät tästä linkistä. Kannattaa tsekata myös Oblik -blogin jutan matonmaalausprojekti, jossa matto sai uuden elämän kalkkimaalin ansiosta. 
Olen aivan hullaantuntu näistä 50-60 -luvun huonekaluista! 
Mites sinä, iskeekö vanhat ja sirot kuuskytlukulaiset?Kommentit (28)

 1. Syvältä.Sanna.

  Upea upea upea!!!!

  • maru

   Hihihi, vähän arvasin, että sinuunkin iskee. 😉

 2. Pia / Kotini ja maisemani

  Kaunis ja siro lehtiteline 🙂 Hyvä löytö!!

  • maru

   Tämä oli kyllä huippulöytö! 🙂

 3. unelmoiden

  Kaunis toi lehtiteline/pöytä! Tykkään!

  • maru

   No eikös olekin! 🙂

 4. Jossu / Maailman Paras Paikka

  Iskee!!! Mä haaveilen sirosta nojatuolista ja nuo tuon ajan tuolit olisi kyllä ihania 🙂 Toi lehtiteline on upea!

  • maru

   Tykkään kyllä kanssa hurjasti! Pitäisi vain verhoilla uudestaa, niin saisi vähän enemmän särmää, vaikka ei näissä nykyisissäkään varsinaista vikaa ole. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *