DIY matto ja vanha lehtiteline

Viikonloppu vierähti nopeasti ja en ehtinyt koneen ääreen ollenkaan, vaikkakin aikomukset olivat kovat. Eipä se haittaa, sillä sää on ollut täällä Kuopiossakin upea, joten päivät vierähtivät melko tiiviisti ulkoilmassa!
Viime viikolla mies haki nettikirppikseltä bongaamani uudet huonekalut: vanhan lehtitelineen ja kirjahyllyn, molemmat kuuskytlukulaisia. Harmittaa, sillä kirjahylly on meille liian suuri, joten täytyy laitta se varastoon odottamaan seuraavaa kotia. Lehtiteline sen sijaan pääsi paraatipaikalle olohuoneen mustaa seinää vasten. Musta seinäkin näyttää pitkästä aikaa omaan silmään oikein kivalta. Seinä tosin huutaa suurta taideteosta ja kävinkin viikonloppuna hieman tähyilemässä Kuopion taidelainaamon tarjontaa. Edelleen pohdinnan alla on, että maalatakko musta piiloon vaiko eikö? 
Lehtitelineen alla olevan maton olen painanu perunalla. Perunalla painettu matto on DIY -työ kahden vuoden takaa ja edelleen käytössä. Voisipa siis sanoa, että oli varsin onnistunut tee-se-itse -homma! Jos kiinnostuit matosta enemmän, niin ohjeet perunapainantaan löydät tästä linkistä. Kannattaa tsekata myös Oblik -blogin jutan matonmaalausprojekti, jossa matto sai uuden elämän kalkkimaalin ansiosta. 

Olen aivan hullaantuntu näistä 50-60 -luvun huonekaluista! 
Mites sinä, iskeekö vanhat ja sirot kuuskytlukulaiset?Kommentit (28)
 1. Venla //Lämmin ilo
  30.5.2016, 04:59

  Aivan täys kymppi tuo pöytä! sopii niin hyvin tuota mustaa seinää vasten.

  1. No eikö! 🙂

 2. Marika - Kotini on helmeni
  30.5.2016, 05:02

  Ihana löytö! Sopii tuota mustaa seinää vasten niin hyvin! ? Tykkään tämän yksinkertaisista ja eleettömistä linjoista.

  1. Joo, sama täällä! Eleettömyys on ehdottomasti tämän lehtitelineen hienoin juttu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *