DIY keittiö

ennen

Olen esitellyt tämän meidän keittiön pikkubudjetin ”rempan” varmaan tuhat kertaa, mutta aion tehdä sen vielä kerran. Ihan vain siitä syystä, että tekee mieli. Oikeastaan sen takia, että en keksinyt näille keittiökuville mitään muutakaan postausaihetta. Teitä uusia lukijoita kuitenkin on jo jonkin verran, joten miksipäs ei – kerta kiellon päälle!
Ovet päällystin kontaktimuovi dc-fixillä. Hirveä homma, mutta on ajanut asiansa kohta kaksi vuotta. Nyt ne ovat tosin saaneet joiltakin osin osumaa ja kaapinovien uusiminen on ollut tässä huushollissa viime päivinä puheenaihena useasti. Dc-fix postaus näyttäisi olevan edelleen luetuimpien postausten kärjessä. Viikosta toiseen. 
Välitilan kaakelit peitin saneerauslaastilla ja maalasin turkoosiksi. Kyllä tuo taitaa olla ihan rehellinen turkoosi eikä mintunvihreä, niin kuin olin aluksi ajatellut. Vieläkään ei olla kyllästytty, vaikka toisinaan vaihtelunhimoissani pohdin sen maalaamista. Ehkäpä sitten ovien vaihdon yhteydessä.
Lattian ruudukko on maalattu V33 lattiakaakelimaalilla. On kestänyt ihan kivasti, mitä nyt kattilan kolhaisusta pinta sai pienen vekin. Tästäkin huolimatta, voin edelleen suositella.
Jotekin sitä unohtaa, että mitä kaikkea tässä kodissa on tullutkaan tehtyä. Ennen -kuvat aina palauttaa mieleen, että kylläpäs sitä on väkerrelty ja puuhailtu. Pikku hiljaa ja minibudjetilla.

Ihanaa viikonloppua!
Maru

Kommentit (17)
  1. Tää on kyllä aivan mieletön tää teidän keittiön muodonmuutos! Aina sitä jaksaa ihastella uudestaan ja uudestaan ja lukea näitä aiheeseen liittyviä postauksia. Kiitos kun olet jakanut tän kaiken meidän lukijoiden kanssa!

    1. Ihana kuulla, että vieläkin tätä jaksaa tuijotella. Toivottavasti joku saa tästä vinkkiä, että aina ei tarvitse kuluttaa koko omaisuutta, kun haluaa aikaan muutosta. 🙂

  2. Jani / Kaikki Paketissa
    18.9.2015, 09:33

    Huima muutos. Kaunis lopputulos!

    1. Voi kiitos Jani! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *