Blogit
Marulla

DIY keittiö

ennen
Olen esitellyt tämän meidän keittiön pikkubudjetin ”rempan” varmaan tuhat kertaa, mutta aion tehdä sen vielä kerran. Ihan vain siitä syystä, että tekee mieli. Oikeastaan sen takia, että en keksinyt näille keittiökuville mitään muutakaan postausaihetta. Teitä uusia lukijoita kuitenkin on jo jonkin verran, joten miksipäs ei – kerta kiellon päälle!
Ovet päällystin kontaktimuovi dc-fixillä. Hirveä homma, mutta on ajanut asiansa kohta kaksi vuotta. Nyt ne ovat tosin saaneet joiltakin osin osumaa ja kaapinovien uusiminen on ollut tässä huushollissa viime päivinä puheenaihena useasti. Dc-fix postaus näyttäisi olevan edelleen luetuimpien postausten kärjessä. Viikosta toiseen. 
Välitilan kaakelit peitin saneerauslaastilla ja maalasin turkoosiksi. Kyllä tuo taitaa olla ihan rehellinen turkoosi eikä mintunvihreä, niin kuin olin aluksi ajatellut. Vieläkään ei olla kyllästytty, vaikka toisinaan vaihtelunhimoissani pohdin sen maalaamista. Ehkäpä sitten ovien vaihdon yhteydessä.
Lattian ruudukko on maalattu V33 lattiakaakelimaalilla. On kestänyt ihan kivasti, mitä nyt kattilan kolhaisusta pinta sai pienen vekin. Tästäkin huolimatta, voin edelleen suositella.
Jotekin sitä unohtaa, että mitä kaikkea tässä kodissa on tullutkaan tehtyä. Ennen -kuvat aina palauttaa mieleen, että kylläpäs sitä on väkerrelty ja puuhailtu. Pikku hiljaa ja minibudjetilla.
Ihanaa viikonloppua!
Maru

Kommentit (17)

 1. Jossu / Maailman Paras Paikka

  Tää teidän keittiöremppa kyllä säväyttää edelleenkin 🙂

  • maru

   Mahtavaa kuulla! Kyllähän tämä aikamoisen muutoksen pikkurahalla koki. 🙂

 2. Kati – Tavallista arkea

  Olen tosiaan nähnytkin postauksen aikoja sitten, ennen kuin tulin lukijaksi.
  Innoitti kovasti, mutta mitään päällystettävää ei vielä meillä ole 🙂 Kaunis lopputulos.

  • maru

   Voi kiitos! Sehän vain positiivista, jos mitään päällystettävää ei ole. 😉

 3. Karoliina / Keskipäivässä

  Minä en tätä ollut vielä nähnytkään. Todella onnistunut lopputulos! Minäkin haaveilen jostakin pienestä piristyksestä keittiössä, joten oli kiva, kun laitoit tämän esille. 🙂

  • maru

   Hei kiva kuulla! Toivottavasti sait tästä vinkkejä myös oman kodin piristykseen. 🙂

 4. Sussu

  Jes, löysin sun blogis! Oon instagramin puolelta nämä keittiökuvat nähnyt, mutta aivan musta aukko muistissa, että kenen olivat. Pitääkin lisätä lukulistalle ettei uudestaan mene hukkaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *