Blogit
Marulla

DIY hooks

Yritin etsiskellä kivoja design -ripustimia tulevaan kylppäriin. Ripustimet ja koukut on aika kovissa hinnoissa etenkin, kun niitä pitäisi olla kylpyhuoneessa 7kpl. Pinterestin ihmeellinen maailma antoi inspiraation näihin ripustimiin. 
Ostin rautakaupasta halkaisijaltaan 3cm kokoista pyörörimaa ja kaksipuoleisia ruuveja. Ripustimet on pituudeltaan n. 8cm. Sahauksen jälkeen päät hiottiin siistiksi. 
Ensin ajattelimme, että ruuvit kiinnitettäisiin rimaan lyöntimuttereiden avulla, mutta se systeemi ei oikein toiminut. Mies porasi rimaan ruuvin kokoiset reiät ja pyörittelin ruuvit paikoilleen. Lisäsin reikiin myös erikeepperiä, jotta ruuvi tarttuisi tiukasti reikään kiinni. Lopputulos on varsin jämäkkä.
Ripustimet kiinnitetään seinään pyörittämällä. Ensin täytyy toki porata reikä ja sinne laittaa sopivan kokoinen proppu. Tarkoitus on tehdä näitä useammassa värissä, jahka pääsemme sirkkelin ääreen, joka tekee käsisahaa siistimpää jälkeä. 
Koukut kuivuivat näppärästi riisipaketin kyljessä. 🙂
Kylppäriremontti alkaa jo ensi viikolla, joten pian on taas isomman luokan remppakerrottavaa. Viikonloppuna pääsen myös maalaamaan eteisen kaakelilattiaa ja maanantaina suuntaan asuntomessuille. Aika kiva!
Vastailen aiempien postauksien kommentteihin ja kysymyksiin sitten ajatuksen kanssa. 🙂
Ihanaa loppuviikkoa! Pus.

Kommentit (14)

 1. Ruut

  Ihanat koukut. Sopis myös mun tulevaan kylppäriin 🙂

  • maru

   Kiitos Ruut! Eiku vaan väsäilemään. 😉

 2. Korukopan Eija

  Hauska idea!!
  Kiva nähdä mitä sinä bongaat asuntomessuilta.

 3. ///// L A U R A

  Vau!!

  Tämähän voisi ratkaista mun koukkuongelman myös. Tiedän millaisen haluan, mutten tietysti löydä sellaista mistään 😀 En oo oees tullut ajatelleeksi, että on olemassa kaksipuoleisia ruuveja.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *