DIY // candle holder

Maalasin kaapista löytyneellä spraymaalilla muutaman isännän lasisen olutpullon mattavalkoisiksi. Muistin syövereihin oli jäänyt tämä mainio DIY jostakin sisustuslehdestä. 
Kannattaa käyttää kirkkaita lasipulloja ja tehdä useita todella ohuita kerroksia, jotta maali ei lähde valumaan. Yksi maalaamistani pulloista oli tummanruskea ja lopputulos ei mielestäni ollut tässä niin hyvä. Tummiin pulloihin tarvitsee myös useamman maalikerroksen. Näitä täytyy kyllä tehdä ehdottomasti lisää! Useasta erilaisesta pullosta tulee mainio joukko kauniita kynttilänjalkoja. 
…….
Kiitos muuten kommenteista edelliseen postaukseen! Lämmitti mieltä ja kirvoitti mukavaa keskustelua keskeneräisyydestä ja sen sietämisestä. Totta tosiaan, sisustus on harvassa kodissa koskaan valmis ja sekös tästä touhusta mukavaa tekeekin! Tänään valmistunut, ihailun alla oleva kohde saattaa jo pian olla muutosta vailla. Silmä tottuu ja ajatukset ja maku muuttuu. 
Silitin tänään jouluverhot ja laitoin ikkunaan. Ihan siltä varalta, että kohta en enää siihen kykene. Viime vuonna jouduin purkamaan meidän joulukodin jo ennen joulua, sillä meillä sattui se vesivahinko. Muistatko? Karmea juttu, mutta nyt sitäkin voi jo muistella hyvillä mielin. Tänä vuonna aion siis nauttia jouluisesta kodista kahden vuoden edestä ja aloittaa somistuksen hyvissä ajoin! 
Mahtavaa tiistaita!
Kommentit (16)
  1. Siitä on jo kohta vuosi tosiaan, meneepä aika nopeesti! Jätä verhot odottamaan, tullaan ihan kohta apuun 🙂

    1. No niin menee! Karmeeta. 🙂 Verhot meni jo ikkunaan – ihanaa kun tuutte!

  2. Saga / Niittykulma
    4.11.2014, 12:03

    Ihania pulloja. Mäkin maalasin viime jouluksi adventtikynttiläpullot samalla systeemillä. Ja taisin yhden päällystää betonillakin. Pitääkin kaivaa ne esille.

    1. No hei joo, niinpä maalasitkin. Betoninen on varmasti myös upea! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *