Designjoulumyyjäiset / Kuopio

Sillä välin, kun RIEMUpuodin nettikauppaa koodaillaan MOoCB:in Henrin toimesta uuteen uskoon, voin ilokseni ilmoittaa, että Kuopiossa järjestetään designjoulumyyjäiset 28.11. Muotoiluakatemian tiloissa. Löydät sieltä minut ja RIEMUn tuotteet, joista uutukaisimmat näet tässä!

Nettikauppa saadaan auki parin viikon sisällä, mutta voit ostaa koruja ja magneetteja jo nyt sähköpostitse; riemupuoti@gmail.com. Riippukorvikset 20€ ja nappikorvikset 10€.
Korut on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista ja laserleikkauksesta on vastannut niin ikään Kuopilainen MOoCB. Lupaan ilmoitella täällä heti, kun nettikauppa saadaan auki. 
Nähdään myyjäisissä!
Maru

Kommentit (12)
  1. Retromoderni
    23.10.2015, 13:15

    Upeita!

    1. Voi kiitos, kiitos! 🙂

  2. Vihdoinkin otin ajan tulla tutustumaan blogiisi, kun Instasta olet jo tuttu. Ihanalta näyttää kaikki! Blogi ja tuotteet! Jään lukemaan enemmänkin, mutta kommentoin vielä että kunpa Turkuunkin saataisiin tänä vuonna vastaavat myyjäiset. 🙂

    1. Ihanaa kun tulit! Voi kiitos. En ole itse ollut näissä myyjäisissä aiemmin, joten toivottavasti täyttävät odotukset. Mutta teillä siellä Turussa on kyllä kaikkea muuta ihanaa. Kaunis, niin kaunis kaupunki. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *