Blogin uusi nimi ja muutto

Hellurei täältä tien päältä! Olemme perheen kanssa kesälomareissulla ja matkalla ystävien luokse Kaarinaan. Huomenna hyppäämme laivaan ja matka jatkuu Hevisaurus -risteilyllä. Can´t wait! Ainiin, jos haluat pysyä meidän reissumeiningeissä mukana, niin kannattaa kurkistella @maru.hautala instagramin tarinat.
Mutta nyt lomatunnelmista kuitenkin asiaan:
Paikkakunnan vaihdoksen ja ihan oikean muuton myötä väläytteli myös pikkuisen uudistuksia täällä blogin puolella. Olen jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessä blogin nimimuutosta ja koin, että halusin uudistaa myös blogin muuton myötä, vaikka muutoin sisältö pysyy samana. Elämä on muuttunut näiden neljän bloggaajavuoden aikana melkoisesti ja tämänkin myötä muutos oli aiheellinen – ehkäpä eniten minulle itselleni.
Marulla sisustusblogi jatkaa Nuapurissa -blogin jalanjäljissä samojen aiheiden ympärillä. Vaikka olen vahvasti sisustamiseen keskittynyt blogi, en malta toisinaan olla sivuuttamatta elämäntyyliin liittyviä asioita ja varmasti myös videopostaukset tulevat näkymään jatkossa myös blogin puolella. Instastories on vienyt mennessään ja videointi luonnollinen jatkumo myös bloggaamiselle ja intohimolle tuottaa somesisältöjä. Marulla blogi kertoo elämästä meillä sekä välillä myös muualla ja uuteen bloginimeen halusin nostaa esiin myös oman nimeni, joten päätös uudesta nimestä tuli melkoisen nopeasti ja helposti, ilman sen kummempia kikkailuja.
Myös domain uusiutuu, sillä Marulla blogi ja minä siirrymme bloggaamaan Meillä Kotona -sivustolle ja saan kunnian liittyä upeiden bloggaajien seuraan A-lehdelle. Tuntuu upealta ja mukavalta muutokselta omalla bloggaajauralla. Uusi domain tulee käyttöön 1.8. ja siitä eteenpäin pääset lukemaan blogiani osoitteessa http://blogit.meilläkotona.fi/marulla 
Tulen kyllä vielä tästä kertomaan lisää ja laittamaan suorat linkit tänne vanhaan blogiosoitteeseen, jotta löydätte varmasti perille myös uuteen blogiin.
 
Jännittäviä ja innostavia aikoja elellään siis täällä ja toivottavasti sinä pysyt menossa mukana myös uudessa blogissa! Tämä viikko vielä bloggaillaan täällä nykyisessä osoitteessa ja luvassa on muun muassa kurkkaus meidän lastenhuoneen muutokseen. Muutto tapahtuu siis vasta 1.8.!
 
 
 
 
 

 

Kommentit (8)
  1. Pilviraitti
    24.7.2017, 10:34

    Onnea uusista tuulista! <3 Kiva tuo uusi blogin nimi. 🙂

  2. Essi - St. Black
    24.7.2017, 10:58

    Hurjasti onnea ja tosi hyvä nimi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *