Blogin uusi banneri

Alkuun lyhyet kuulumiset.
Joulu oli ja meni. Tuntuu raikkaalta aloittaa arki, vaikka lomalla ollaankin – yrittäjälle se tosin tarkoittanee kevennettyä arkea. Vietimme joulun vanhempieni luona maalla ja olihan se vaan ihanaa. Sometauko teki hyvää ja sen jälkeen on taas mukava palata blogin ja muiden kanavien ääreen. 
Viimeinen, 24 joulukalenteriluukku jäi minun blogissa avaamatta ja syy oli yksinkertainen; en ehtinyt sitä joulukaupan kiireiden vuoksi tekemään ja en jaksanut enää ottaa stressiä asiasta. Oli aivan huippua tehdä joulukalenteri yhdessä Piian ja Katjan kanssa. Yksikseni en olisi pystynyt. Kiitos siis Piialle ja Katjalle ryhmän paineesta. <3
Joulukauppa (josta kerroin täällä) oli varsin onnistunut ja ylitimme myyntitavoitteet mukavasti. Olihan se aikamoinen rutistus, josta täytyy hetki toipua. Muutenkin yritysrintamalla kaikki on hyvin ja uusi vuosi alkanee positiivisella kiireellä.
Mutta nyt itse asiaan!

Blogin ulkoasu on kaivannut uudenlaista potkua jo pitkään.

Törmäsin Sanni Kariniemen töihin ensimmäisen kerran, kun ihastelin Design Palon visuaalista ilmettä. Sen jälkeen törmäsin Sannin korviksiin ja muihin tuotteisiin. Karoliina Sallisen kirjoittama Tee se itse -vauva sattui eteeni sattumalta ja kuvitus pisti silmään – se oli myös Sannin käsialaa. Sopivan suloista, graafista ja jotain marimekkomaista. Minuun iskee! 

Laitoin Sannille viestiä ja eipä mennyt aikaakaan, kun banneri oli valmis. Pyysin, että hän kuvittaisi minut ja toivoin, että bannerissa esiintyisi elementtejä meiltä. Vaikka blogissa tulen jatkossa kertomaan enemmän myös kohteista, joita olen asiakkaille suunnitellut, on blogi kuitenkin ensisijaisesti minun henkilökohtainen blogi – ei yrityksen.

Sanni oli ihanasti poiminut maailmastani minulle tyypilliset jutut. Tavarat ja tunnelmat. Lisäsin itse banneriin vielä tekstit ja siinä se nyt on. Nuapurissa blogin uusi banneri ja enpä voisi olla tyytyväisempi!

Uusi alku alkaa blogin tiimoilta muutenkin toisissa merkeissä ja on ihan paikallaan tehdä muutoksia myös visuaaliseen ilmeeseen. Tästä lisää kuitenkin joskus toiste.

Kiva olisi kuulla teidänkin kommentteja, että mitäs tykkäilette uudesta bannerista? 

Kommentit (20)
 1. Tiina // Käy peremmälle
  29.12.2016, 10:38

  No mie en kyllä bannerista voi muuta sanoa kuin että se on aivan IHANA!!! ❤

  1. Hih, no niin minustakin! <3

 2. Anniina V blog
  29.12.2016, 10:41

  Aivan mielettömän hieno! Ja just sun näköinen! 🙂

  1. Tämä on kyllä upea ja kuin minä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *