Blogit
Marulla

Blogin uusi banneri

Alkuun lyhyet kuulumiset.
Joulu oli ja meni. Tuntuu raikkaalta aloittaa arki, vaikka lomalla ollaankin – yrittäjälle se tosin tarkoittanee kevennettyä arkea. Vietimme joulun vanhempieni luona maalla ja olihan se vaan ihanaa. Sometauko teki hyvää ja sen jälkeen on taas mukava palata blogin ja muiden kanavien ääreen. 
Viimeinen, 24 joulukalenteriluukku jäi minun blogissa avaamatta ja syy oli yksinkertainen; en ehtinyt sitä joulukaupan kiireiden vuoksi tekemään ja en jaksanut enää ottaa stressiä asiasta. Oli aivan huippua tehdä joulukalenteri yhdessä Piian ja Katjan kanssa. Yksikseni en olisi pystynyt. Kiitos siis Piialle ja Katjalle ryhmän paineesta. <3
Joulukauppa (josta kerroin täällä) oli varsin onnistunut ja ylitimme myyntitavoitteet mukavasti. Olihan se aikamoinen rutistus, josta täytyy hetki toipua. Muutenkin yritysrintamalla kaikki on hyvin ja uusi vuosi alkanee positiivisella kiireellä.
Mutta nyt itse asiaan!
Blogin ulkoasu on kaivannut uudenlaista potkua jo pitkään.

Törmäsin Sanni Kariniemen töihin ensimmäisen kerran, kun ihastelin Design Palon visuaalista ilmettä. Sen jälkeen törmäsin Sannin korviksiin ja muihin tuotteisiin. Karoliina Sallisen kirjoittama Tee se itse -vauva sattui eteeni sattumalta ja kuvitus pisti silmään – se oli myös Sannin käsialaa. Sopivan suloista, graafista ja jotain marimekkomaista. Minuun iskee! 

Laitoin Sannille viestiä ja eipä mennyt aikaakaan, kun banneri oli valmis. Pyysin, että hän kuvittaisi minut ja toivoin, että bannerissa esiintyisi elementtejä meiltä. Vaikka blogissa tulen jatkossa kertomaan enemmän myös kohteista, joita olen asiakkaille suunnitellut, on blogi kuitenkin ensisijaisesti minun henkilökohtainen blogi – ei yrityksen.

Sanni oli ihanasti poiminut maailmastani minulle tyypilliset jutut. Tavarat ja tunnelmat. Lisäsin itse banneriin vielä tekstit ja siinä se nyt on. Nuapurissa blogin uusi banneri ja enpä voisi olla tyytyväisempi!

Uusi alku alkaa blogin tiimoilta muutenkin toisissa merkeissä ja on ihan paikallaan tehdä muutoksia myös visuaaliseen ilmeeseen. Tästä lisää kuitenkin joskus toiste.

Kiva olisi kuulla teidänkin kommentteja, että mitäs tykkäilette uudesta bannerista? 

Kommentit (20)

 1. Lyde

  Ihana ja ihan sua!

  • maru

   Se on kyllä juurikin näin. 🙂

 2. paulasmarias

  Vau, hieno!

  • maru

   No eikö! 🙂

 3. Anonyymi

  Kiva mutta alateksi näkyy kännykän näytöllä tosi huonosti. Voisiko kirjaimet olla esim ohuesti mustalla rajattuja?

  T. Outi

  • maru

   Moi! Kiitos kun tulit huomauttamaan asiasta. Eri näytöillä näkyy nämä niin eri tavalla. Yritän korjailla tekstin asap! 🙂

 4. Anonyymi

  Aivan huippu banneri!♡ Vasta kommentteja lukiessani oikeastaan tajusin, että mitkä alatekstit?! Luen kännykällä enkä näe alatekstejä ollenkaan, Nuapurissa-sanankin erittäin huonosti..
  Mutta kuva ON hieno ja värit siinä niin sinua (tai sen kuvan olen blogin välityksellä saanut)! Siitä tulee niin ilmi sinä ja teidän koti. Että tykkäät sisustaa.

  Sanoinko jo, että hieno on?:)

  • maru

   Mun pitää kyllä vähän fiksailla tätä tekstiasiaa. Kiitos siis palautteesta! Omalla koneella kaikki näykyy selkeästi, mutta se ei aina tarkoita, että muilla näin olisi.

   Ja kiitos! Minustakin banneri on ihan huippu ja hauskaa, että teistä lukijoistakin se on ihan minun näköinen, vaikka ei olisikaan koskaan oikeasti tavattu. 🙂

 5. Inka

  Niin hieno!!! Tykkään myös Sannin töistä tosi paljon! 🙂

  • maru

   No niin minustakin! Sannilla on ihania juttuja. <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *