Ateljee Keltainen Talo – ARVONTA

Tässä se tulee – Nuapurissa blogin ihka ensimmäinen arvonta. 
Yksi blogini perusperiaatteista on ollut, että voisin pikkuhiljaa tuoda lukijoiden tietoisuuteen paikallisia tuotteita ja nostaa esiin savolaista osaamista sisustamisen saralla. On onni, että pääsin tekemään yhteistyötä savolaisen suunnittelutoimiston kanssa, joka edustaa samoja arvoja kuin minä: tuotteiden kestävyyttä ja ekologisuutta. 

Kuva: Ateljee Keltainen Talo
Kuva: Ateljee Keltainen Talo
Ateljee Keltainen Talo on uusi kahden savolaisnaisen perustama suunnittelutoimisto. Rempseät sunnittelijat Emmi ja Jonna kuvailevat nettisivuillaan osuvasti tuotteitaan näin:

”Vaalimme tuotteissamme aitoa kädenjälkeä, lämmintä ja inhimillistä otetta sekä pientä pilkettä silmäkulmassa. Sopivasti rakkautta, sopivasti rähinää. Elämisen iloa!”

Voi että minä tykkään tuosta lausahduksesta! Siinäpä mainio elämänohje meille jokaiselle. 🙂

Ateljee Keltaisen Talon tuotannossa on tällä hetkellä kortteja, keittiöpyyhkeitä ja tämä arvonnassa mukana oleva viinipullokassi. Keväämmällä myyntiin on tarkoitus saada muun muassa julisteita, keväisiä keittiöpyyhkeitä ja kauppakassi. Kannattaa siis seurailla nettikaupan tarjontaa! Nettisivuille ja kauppaan pääset tästä KLIK! 
Ateljee Keltaisen Talon tuotteissa minua erityisesti miellyttää tuotteiden selkeys, kestävyys ja se, että tuotteissa todellakin näkyy pieni pilke ja elämisen ilo. Sisustamisen ei pidä olla niin vakavaa! Viinipullokassi on sitä paitsi todella näppärä – kassin sisällä on pulloille 6 jämäkkää lokeroa, mutta mikä fiksuinta: tarvittaessa koko lokerikko siirtyy sivuun, jolloin kassia voi käyttää myös muihin ostoksiin – tai vaikka säilytykseen! 
Arvonnan palkintona on viinipullokassi ja kolme posti-/sisustuskorttia (huom! kohta on ystävänpäivä, eli kipinkapin nettikauppaan, jos ei arvonnassa lykästä.)

Tässä tulee arvonnan säännöt:

1. Yhden arvan lunastat, jos tykkäät Facebookissa Ateljee Keltaisesta Talosta KLIK!, tai liityt Nuapurissa -blogin lukijaksi bloggerissa. Lukijaksi voit liittyä klikkaamalla tuota oikeassa laidassa olevaa painiketta ”liity tähän sivustoon.”
2. Kaksi arpaa voit lunastaa tekemällä molemmat, eli tykkäämällä Facebookissa Ateljee keltaisesta talosta ja liittymällä Nuapurissa -blogin lukijaksi.
3. Kolme arpaa voit lunastaa, jos teet nämä kaksi edellä mainittua ja kerrot arvonnasta omassa blogissasi. 
Muista laittaa nimi/nimimerkki, jos vastaat arvontaan anonyyminä. Kirjoita kommenttikenttään myös se, että monellako arvalla olet mukana. Voittaja ilmoitetaan arvonnan päätyttyä täällä blogissa. 
Arvonta on käynnissä 22.1.-1.2.2014
Kommentit (96)
  1. Yhdellä arvalla mukana.
    Palkinto on kyllä ihana 🙂

    1. Palkinto on kyllä kerrassaan upea!

  2. Kahdella mukana! 🙂

    1. Jee, kivaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *