Asuntomessut 2017 // TOP 4.

Messureissua pohtiessa oli hauska huomata, että kameraa selaillessa samat kohteet nousivat kerta toisensa jälkeen kameran suosikeiksi. Useammassa kohteessa oli jotain kivaa, mutta top neloseen pääsivät kodit, joissa oli harkittu jokainen tila ja tunnelma. Listauksessa on hyvä ottaa huomioon, että kaikkia kohteita emme pääseet ennakkoon kurkkaamaan ja esimerkiksi huikean näkönen Wave jäi vielä kokematta. 
Asuntomessujen 2017 top 4:
1. Kannustalo / Harmaja Saimaa
2. MinunLOFT / MinunVALO
3. Muurametalo / Muuramen Helmi
4. Mammuttikoti / Kotikontti

Kannustalon Harmaja Saimaa on takuulla näiden asuntomessujen sometetetuin kohde. Susanna Venton kädenjälki näkyy ja esimerkiksi ruokailutilasta löytyy Venton itse sekoittama maalisävy – täydellistä kun ei värikartasta löytynyt. Kyseinen värikoodi on kuitenkin tulossa Tikkurilan värivalikoimaan. 

Muurametalon Muuramen Helmi oli ihanan raikas poikkeus melko tummanpuhuvien messutalojen joukossa. Kylpyhuoneeseen oli kekseliäästi yhdistetty pieni kodinhoitotila ja tykkäsin, kun väliin ei oltu asennettu korkeaa väliseinää, vaan tila oli jätetty ihanan avoimeksi. Erityisesti tykkäsin kohteen makuu- sekä työhuoneesta.

MinunLOFT, minunVALO oli mieletön kokonaisuus! Alakerran kylpyhuone sekä rakennuttajapariskunnan valmistamat kalusteet ja kiinteät metalliset rakenteet olivat taitavasti toteutettu. 

Mammuttikodin Kotikontti oli huolella harkittu ja etenkin piha oli täydellisen ihana. Saunarakennus sekä kesäkeittiö rajasi pihaa ihanasti ja ”kelluvat” kävelysillat sekä auki jätetty metsäkaistale kivineen oli ihana yksityiskohta. Pihasauna on asia, jonka omaan kotiini haluaisin, jos joskus päädymme rakennuspuuhiin. Tässä kohteessa pihasauna ja siihen yhdistetty vieras-/pukuhuone menisi tällaisenaan myös omalle tontille. 
Aikaisemmat postaukset messuista voit lukea täältä ja täältä. Kirjoittelen vielä myös tänne blogin puolelle vinkkejä, että missä kannattaa piipahtaa, jos Mikkelissä tänä kesänä päätätte pyörähtää. Ehdottomasti voin suositella kesän 2017 asuntomessuja. Olivat poikkeuksellisen antoisat ja inspiroivat. 
Kommentit (4)
 1. Minna / Kotona ja kaukomailla
  6.7.2017, 09:57

  Voi ihanuus mitä inspiraatiota näistäkin taas saa, kiitos kuvista! 🙂 Tuo japanilaishenkinen liukuoviseinä <3

  1. Kiva kuulla! Likuoviseinä vaatehuoneeseen on rakennuttajan metallifirman suunnittelema ja valmistama.

 2. Essi - St. Black
  6.7.2017, 10:41

  Tosi ihania juttuja kaikissa kohteissa! Mutta tuon ekan kuvan sävyt <3 <3

  Ps. mä oon muuten ihan koukussa sun insta storeihin, onnkesi päivität niitä ahkerasti :'D

  1. Oih, kiitos! 😀 Kiva kuulla, että niillä on katsojia. 😀

   Kannustalo oli kyllä taas älyttömän ihanasti sisustettu. Susanna Vento se vaan osaa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *