Asuntomessujen omat suosikit (2015)

Käväisin maanantaina ystäväni Maaritin kanssa asuntomessuilla. Hyppäsimme I junaan ja ajelimme uusien asemien läpi Kivistöön (suosittelen junamatkailua). Asemalta kävelimme messuille ja matkalla pysähdyimme syömään mustikoita. Onneksi kävelimme, sillä todennäköisesti emme olisi hoksanneet matkan varrella olevia ihania lofteja, jotka nousivat itselle koko messujen suosikeiksi. Tai ainakin yhdeksi niistä.
Näin jälkeen päin ajateltuna teimme melko pikaisen pyrähdyksen ja emme käyneet läheskään kaikissa kohteissa. Menimme fiilispohjalla ja olin vähän etukäteen ottanut selvää siitä, että mitkä kohteet vaikuttivat mielenkiintoisimmilta. Keskivaiheilla useammassa talossa oli niin paljon porukkaa, että ei yksinkertaisesti tehnyt mieli tunkeutua sisään. Onneksi asuntomessujen ”ei käytyihin” kohteisiin voi perehtyä jälkeen päin täällä blogimaailmassa. Harmittamaan jäi, että jostain syystä ohitimme Villa Falkenin ja Casa Del Limonin. Casa Del Limon olisi kiinnostanut, sillä asukkaat eivät halunneet taloon yhtään valkoista tai harmaata pintaa. Falkenissa taasen kuvien perusteella olisi taatusti ollut omaa silmää miellyttäviä ratkaisuja. 
Mitään mahtavia uutuuksia en messuilta bongannut. Sisustustrendit (messinki, viherkasvit, puu, betoni, isot ikkunat..) olivat tietysti hyvin edustettuna. Pidin siitä, että värejä oli käytetty runsaasti – niin sisällä kuin ulkona. Messualue oli kokonaisuutena hurmaava ja kodikas. Sisustuksen omat suosikit olivat Kontion Haruniressa ja Midtown loftissa (Loft by EKE). Villa Kapeen ikkunat sykähdytti ja Villa Chilin keittiön keltainen oli ihana. Villa Kapeessa oli tehty useita kivoja sisustusratkaisuja ja se nousikin Haruniren ja Loftin kanssa suosikkien joukkoon. Honka Savukvartsi oli ulkoa päin oma suosikkini.
Sisustamaton loft.
Midtown loft.
Midtown loft.
Midtown loft.
Uptown loftin pihaa.
Kontio Harunire
Kontio Harunire
Kontio Harunire
Kontio Harunire
M&M
Retrokoti.
Retrokoti

Villa Kapee
Villa Kapee
Villa Kapee
Villa Chili
Villa Chili

Honka Savukvartsi

Asuntomessuneitsyys on nyt siis menetetty ja oikein oli kaikkinensa kannattava reissu. 
Olispa kiva kuulla myös sun messusuosikkeja?
Vastailen mm. edellisen postauksen kommentteihin sitten ajatuksella ja ajan kanssa. 🙂

Kommentit (10)
  1. Meillä oli nähtävästi taas aika sama maku 🙂

    1. Käväisin tosiaan lukemassa sun postauksen ja kas kummaa tosiaan, että sieltä löytyi samoja juttuja. 😀 Teidän koti on kyllä ehdottomasti mun suosikki – tykkään ihan hurjasti! 🙂

  2. Susanna Uusitalo
    22.7.2015, 15:21

    Kivoja kohteita sinulla! Me ei jaksettu enää lofteihin, joten kiitos kuvista, terkuin Suska koivuladesignesta.

    1. Voi kiitos Suska! Me pyörähdettiin niissä ensin ja olihan ne kivoja. Onneksi käymättä jääneitä kohteita voi mennä tiirailemaan muiden blogeihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *