Asiakaskohteet ennen ja jälkeen

Osa teistä tietää, että toimin sisustussuunnittelijana RIEMU yrityksessämme. Onni on, että olen saanut ympärilleni huippuporukan täynnä osaamista ja tekemisen meininkiä. Harvemmin olen täällä esitellyt töitäni, mutta ajattelin postata teille nyt pienimuotoisen ennen ja jälkeen pläjäyksen pääsääntöisesti viime vuoden töistä.

Tämän vuoden puolella olevat työmaat ovat vielä vailla kuvauksia ja moni edelleen työn alla – luonnollisesti suunnittelemani uudiskohteet jäävät nyt tästä postauksesta pois. Lupaan tulla esittelemaan lisää kohteita teille mahdollisimman pian ja hieman tätä postausta yksityiskohtaisemmin. Vaistailen tietenkin mieluusti kysymyksiin, jos sellaisia näistä kohdekuvista herää.

RIEMUssa toimii lisäkseni kaksi kirvesmiestä – isoveljeni Tero ja Ville (ei sukua). Alkuvuodesta remmiin hyppäsi vielä loppuvuodesta meillä harjoittelun aloittanut Anna, joka on sisustusarkkitehti ja toimii toisena suunnittelijana yrityksessämme. Suurin osa näistä kohteista on myös meidän toteuttamia. Tietenkään kaksi työmiestä ei ihan samaa tahtia ehdi tekemään, kuin mitä me Annan kanssa suunnitellaan, joten osan kohteiden toteutuksesta on asiakkaan hankkimien tekijöiden käsialaa. 

Kylpy-/kodinhoitohuoneen pintojen mikrosementointi sekä kalusteiden valinta // 2017.

Omakotitalon pintojen sekä tekstiilien suunnittelu. Asukkaina eläkeläispariskunta // Kevät 2016.
Mökkisaunan suunnittelu // 2015.

Matkailukeskus Rauhalahden saunatuvan suunnittelu // 2015

Paritalon kylpyhuoneen-/saunan ja pukuhuonetilan suunnittelu // 2016.

Pitää ehdottomasti jatkossa aktivoitua esittelemään teille, myös täällä blogin puolella, yksittäisiä kohteita tarinoineen – luulenpa vaan, että nämä kohteet saattaisi kiinnostaa myös siellä ruudun toisella puolella touhuilevia sisustusintoisia! 
Kannattaa kuitenkin ennen sitä käydä kurkistamassa meidän Facebook sivut. Siellä lisää tarinoita ja videoita meidän yrityksen kohteista ja toiminnasta. 
Ainiin, lienee syytä esitellä tähän loppuun kuvan muodossa myös RIEMU. Vasemmalta oikealle; Anna, Ville, veljeni Tero ja minä. 
Kuullaan taas!

Kommentit (10)
  1. H - Every Home Has a Silver Lining
    25.4.2017, 07:00

    Upeita muutoksia indeed ?

    1. Kiitos! 🙂

  2. Vauu, mitä muodonmuutoksia! Hienoa työtä teette koko porukka 🙂 En ole ennen kuullutkaan tuon nimisestä sisustusalan yrityksestä, onhan tämäkin yksi tapa markkinoida teidän osaamista! 😀 Lähes jokaisesta kohteesta on sukeutunut valoisa ja kaunis, yksi suosikkini oli, yllätys yllätys, tummanpuhuva kylppäri, ihanan moderni! 🙂

    1. Täällä olen aina silloi tällöin maininnut töistäni, mutta ehdottomasti täytyy jatkossa tehdä sitä lisää. 🙂 Mustasta kylpyhuoneesta tuli kyllä tosi hieno!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *