Marulla
Marulla

Asenne ratkaisee

Täällä on meneillään YH -viikko. Miehellä on ollut pakollisia menoja milloin minnekin ja joutuu töiden vuoksi olemaan pari yötä poissa kotoa. Respectit kaikille yksinhuoltajille – ootte sissejä!
Vauvan huonetta olen laitellut uuteen uskoon aina ohimennen. Järjestys on vähän kiepsahtanut ja muutama uusi juttukin sieltä löytyy. Pari viikkoa sitten sain Veen huoneeseen vihdoin viritettyä tämän lahjaksi saadun ihanan Ferm Livingin seinävalaisimen. Anoppi toi Prahasta tuon pienen pehmo-myyrän ja minua huvittaa tuo iloinen ilmestys kovasti, sillä on ihan meidän Veen look a like
Vauva meni eilen nukkumaan klo 15.00 ja kiskaisi 16 tunnin yöunet. Muutaman kerran kävin katsomassa, että hengittääkö. Isovelikin kyseli iltapäivällä pikkuveljensä perään. Ihanasti huolehtii.
Aamulla ei olisi yhtään huvittanut raahautua muksujen kanssa ulos vesisateeseen. Aa alkoi kuitenkin leikkimään olohuoneessa helikopteria ennen klo 09.00 vauvan leikkimaton kaarilla, joten katsoin parhaaksi vetää ulkovaatteet niskaan ennen, kuin jotain peruuttamatonta tapahtuu. Ihan kuin sisälle jääminen olisi koskaan edes vaihtoehto.
Aa astui kurakamppeisssa ovesta ulos sateeseen ja totesi ”hyvä keli!” 
..ja opetti jälleen kerran äidilleen, että positiivisuus on vain asenteesta kiinni.

Kommentit (16)

 1. Little Mrs Finland

  16 tuntia! Ihan mahtavaa:) Todella suloisia nuo purkit! Onko ne Harjun paperista?

  • maru

   Joo, juuri sieltä! Anoppi toi lahjaksi. 🙂

 2. Kristiina / Deko 133 -blogi

  Hymyilyttää tuo A:n kommentti! 😀 Hatunnosto, Maru, että jaksat touhuta YH-viikkonakin! <3

  • maru

   Juuri ne muut touhut taitavat pitää tämän kotiäidin järjissään. 🙂 Onneksi on niin ihanat ja hauskat pojat, että niiden kanssa viihtyy. <3

 3. Susanna/Huvikumpu Living

  Aivan ihana huone, niin paljon kivoja yksityiskohtia 🙂 Hauskaa uutta viikkoa <3

  • maru

   Voi kiitos Susanna! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *