Blogit
Marulla

Artekin pöytä neljälläkympillä

Olen aina ajatellut, että en ole todellakaan se tyyppi, joka löytää designia kirpparilta. Ja vielä tosi halvalla. En ollut tälläkään kertaa, sillä tämä aarre ei tullut vastaan kirpparilla, vaan oikeastaan Kuopion yliopistollisella sairaalalla. 
Olin menossa keuhkokuumekontrolliin ja törmäsin labrassa vanhaan työkaveriin, joka kertoi muuttavansa piakkoin ulkomaille. Työkaveri kertoi myyvänsä asunnon lisäksi koko irtaimistonsa ja muistin hänen joskus kertoneen, että oli ostanut päiväkodin huutokaupasta kympillä Artekin pyöreän ruokapöydän. Vaivihkaa tiedustelin, että aikoisiko ystävä luopua myös pöydästä. Yhteistuumin sovittiin, että neljäkymppiä maksan ja tulen kotiovelta hakemaan. Ystävä jäi voitolle ja minä tulin onnelliseksi edullisesta löydöstä. Sovittiin vielä, että hänellä säilyy osto-oikeus, jos joskus haluan pöydästä luopua. Hyvä diili.
Ystävä kertoi myös ikävistä uutisista, jonka vuoksi istui sairaalan laboratorion jonossa. Pöydän äärellä istuessa olen usein ajatellut häntä ja toivonut parasta. Lämminsydämiselle ja elämäniloiselle ihmiselle toivoo samaa valoa ja iloa, jota hän on taatusti minun lisäksi antanut omasta itsestään monelle muulle. Kaikkea hyvää sinulle toivon, koko sydämestäni. ♥

Kommentit (12)

 1. S – Beauty of Life

  Wau, mikä löytö!! Ja 40 euroa! Välillä sitä onnistuu olemaan just oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

 2. Kaisa / Villa Murunen

  Onneks olkoon! Toi on kyllä aina yhtä hyvännäköinen!

 3. Syvältä.Sanna.

  Hyvä kauppa! Ystäväni löysi jokin aika sitten melko ison strig-systeemin roskiksesta…

 4. L A U R A [ Sateenkaaria ja serpentiiniä ]

  Oi mitkä tuuri. Toi on ihana <3 Kaupatkin kuulosti sille, että oli molemmille eduksi. Hyvä diili:)

 5. Ilona / Keskeneräinen

  Pyöreä pöytä sopii kyllä teidän keittiöön! Tuli entistäkin kodikkaamman näköistä ♡

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *