Alle 100€ lahjavinkit äideille

Äitienpäivä lähestyy ja tuttuun tapaan halusin koota postauksen muotoon lahjavinkit äideille. Toiveena on tietenkin saada jotain lasten tekemää tai heidän valitsemaa, eikä niinkään odottaa lahjaa esimerkiksi siltä omalta puolisolta. Lasten valitsemissa tai tekemissä lahjoissa on niin paljon tunnetta ja aitoutta mukana, joten niitä ei voita mikään! 
Tässä kuitenkin pienet vinkit lahjan ostoon. Tein kaksi eri kollaasia alle 100€ lahjoista, joita ehdottomasti kannattaa hyödyntää myös kevään valmistujaislahjoja pohtiessa. Tein listaa kotimaisuus edellä, mutta mahtuipa mukaan tällä kertaa myös pari ulkomaalaista ihanuutta. 
Kuvat: Valmistajien. Nettisivulinkit tuotekuviin tekstissä.

MENU riippuvalaisin 100€/kpl
Iittala X Issey Miyake kuppi 20,72€/kpl, lautanen 20,72€/kpl
IKEA Stockholm rottinkinen sohvapöytä 99€
LUMI Scented Candle 35€
Muotokuva Matti Pikkujämsä 85€ potretti. Potrettimuotokuva laaditaan valokuvan mukaan ja jokainen niistä on täysin uniikki ja yksilöllinen. Pikkujämsä tekee myös muotokuvia koko perheestä. Hinnasto löytyy Pikkujämsän verkkosivuilta.

Kuvat: Valmistajien. Linkit tuotekuviin alla olevassa tekstissä.
Coee Design ball -vaasi halkaisija 20cm, 56€
Millaisesta lahjasta sinä ilahtuisit erityisesti juuri tänä keväänä?

Kommentit (4)
  1. Mukavat vinkit! Viime vuonna mieheni ja pojat olivat järjestäneet minulle yllätyksen äitienpäiväksi, ruokailua ja yhteistä olemista (Flowpark) naapurikaupungissa. Oli kyllä mukava päivä, juuri minun näköinen! Ja, tulevasta päivästä sain jo hieman vihiä, jokin kiva päivä taas tiedossa. Eli, ei varsinaista lahjaa vaan ihanaa yhdessäoloa, tykkään! Jännityksellä odotan mitä ovat keksineet! 🙂

    1. Oih, ihania tämmöiset yllätykset – ehdottomasti parhaita! Minulle kelpaisi vesirokkoviikkojen jälkeen päivä täysin yksin. :DDD

  2. Lasten ja lastenlasten vierailu olisi paras lahja. Mukavaa loppuviikkoa.

    1. Se onkin ihaninta! <3 Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle mummo. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *