Marulla
Marulla

Ajatus päivässä

Ajatus päivässä. Jokaisesta ruuhkavuoden hetkestä – sillä juuri siltä päivät nyt tuntuu. Ohi kiitäviltä hetkiltä, jotka tuntuu liukuvan sormien läpi kuin hiekka.

Päivästä, jolloin meillä on kuultiin erityisen paljon kolmevuotiaan uhmaa ja toisena päivänä taasen nautiskeltiin pitkä aamiainen lasten toiveesta.

Pieniä mietelmiä muistiin tärkeistä tapahtumista. Ja ehkä myös vähemmän tärkeistä.

Elämästä.

Yhden ajatuksen kirjaaminen muistoihin lienee mahdollista myös minunlaiselta, surkealta päiväkirjan kirjoittajalta jolta ei suunnitelmista huolimatta tahdo luonnistua pidempien ajatusten kirjaaminen ylös. Asettelin kauniin kirjan olohuoneen pöydälle, kodin keskiöön, joten päivän mietteen voi pohtia kirjan sivuille netflixin äärellä. Muistoihin on sitten ihana palata, jahka kirja saadaan täyteen.

Kipaisin Annika Välimäen kirjasen tänään jyväskyläläisestä Harjun Paperista, joka on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jos täällä päin suomea satutte liikkumaan.

Toinen kirjasuositus kesälle on Liemessä ja Viimeistä murua myöten -bloggaajien Brunssikirja. Kirja on täynnä ihania ja helppoja ruokaohjeita, kauniita kuvia ja ruokainspiraatiota. Nam.

Kepeää puuhaa kesälomapäiviin.

-Maru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *