Äidin sininen hetki

..joka toisinaan on kaikkea muuta kuin sininen. Useimmiten voisi puhua ehkä kirkkaanpunaisesta hetkestä.
MUTTA niinä päivinä kun lapset nukkuvat kiltisti päiväunia, minä nautiskelen omasta ajasta täysin rinnoin. Pieni herkku ja pari kuppia kahvia. Täydellistä.
Sain perheeltäni lahjakortin yrittäjyystaipaleen alun kunniaksi ja hommasin sillä marimekon astioita – nämä sääpäiväkirja -kupit ja muutaman kulhon. Sinisiä sääpäiväkirjakuppeja olen monta kertaa yrittänyt Kuopiosta metsästää, mutta yhdessäkään putiikissa ei ole ollut saatavilla. Jostain syystä juuri tämä sininen puhuttelee kaikessa herkkyydessään. Tykkään ihan hurjasti ja täytyy sanoa, että heti maistui kahvi paremmalta.

Tuli vaan muuten vielä mieleen, että tässä kellojen siirrossa ei ole yhtään mietitty pikkulapsien vanhempien jaksamista. Meillä herättiin tänään klo 03.20. 

..Tai siis eilen.

Kommentit (2)
  1. Voi ei ja mä täällä just mietin kuinka ihanalta tää kellojen kääntäminen tuntui.. Tsemppiä sinne ja toivotaan ensi viikkoon edes muutama tuollainen sininen kahvihetki enemmän (ihania nuo astiat kyllä on) <3

  2. S.H - HOUSEkoti
    25.10.2015, 15:42

    Kellojen kääntäminen on tylsää. Tuo vaan lisästressiä keholle ja mielelle kun pitää pimeyden lisäksi sopeutua uuteen aikaankin kaiken lisäksi. Upea kaffekuppi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *