Ähky

Tuli minulle ilman Kon Maria. 
Tekee mieli raivata niin kotia kuin omaa elämää. Jättää pois kaikki ylimääräinen ja keskittyä olennaiseen. Levätä, nauttia omasta kodista ja olla jatkuvasti miettimättä, että mitä voisi seuraavaksi uudistaisi. 
Olen miettinyt viime aikoina täysin uusin silmin niin omaa kotia kuin myös sisustamista yleensä. Omat opinnot ovat antaneet paljon perspektiiviä ja tällä hetkellä olen tilanteessa; tieto lisää tuskaa. Tiedättehän, kun johonkin aiheeseen perehtyy syvemmin, niin kaikesta tulee paljon mutkikkaampaa. 
Jotta elämä ja koti saisi jälleen kerran selkeämmän suunnan niin on aika aloittaa perinteinen uuden vuoden raivaus. Ei ihan Kon Marin oppien mukaan, mutta aloitetaan nyt parittomien sukkien metsästyksellä ja lelujen lajittelulla. 
Saattaa siinä käydä jopa niin, että vaihtoon lähtee sohva ja muutama muu huonekalu. Kohta sitä sitten taas remontoidaan ja ollaan hankkimassa uusia sohvatyynyjä. 
Ja tavaraa on jälleen ihan yhtä paljon, kuin aina ennenkin. 

Kommentit (19)
  1. Pilviraitti
    8.1.2017, 12:28

    Teillä on kyllä ihana, värikäs ja persoonallinen koti! 🙂 Täälläkin tämä vuoden alku on sellaista uudistamisen ja keventämisen aikaa. Yksi iso huonekaluhankintakin tehtiin heti vuoden toisena päivänä ja nyt odotellaan sen saapumista ensi viikon lopulla. Mukavaa sunnuntaita! 🙂

    1. Oih, kiitos! <3 Oijoi, innolla odotan, että mitä olet hankkinut. Minullakin olisi yksi pieni toive – suloinen nojatuoli meinaa.

  2. Minulla on aina vuoden alussa aika sama fiilis. Jotenkin kaipaa uusiutumista itsekin, niin ihmisenä kuin ympäristössäänkin. Toistaiseksi järjestyksen vaihtaminen riittää, mutta itseni tuntien joku kerta sitä ollaankin jo katsomassa tontteja tms 😀 Ei nyt ihan vielä sentään sitä, onneksi.

    1. 😀 Ehkä sitten ensi vuonna. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *