Blogit
Lunni leipoo

Voita Emman makeat piirakat -kirja!

Sain itselleni ihanan hempeän yllärin perjantai-illaksi: Emman makeat piirakat -leivontakirjan! Selailin (ahmin) heti kirjan yhdeltä seisomalta, ja tykästyin kovasti. Kuvat ovat taattua Emma-laatua, ja ohjeissa on sekä helpompaa että haastavampaa piirakkaa. Kirjan alkupuolella on myös todella havainnollistavia tekniikkakuvia koristeluihin ja piirakkapohjan tekemiseen liittyen, mikä on iso plussa. Piirakkapohjan tekeminen ei ole niin helppoa kuin uskoisi!

Kirjassa minua eniten kiinnostavat paistettu sitruunapiirakka, maailman paras limepiirakka, kuningatarjäätelötorttu, joita aion testata kaikkia heti alkukesän juhliin.

Nyt saan arpoa myös teille yhden Emman makeat piirakat -kirjan! Kommentoi postaukseen, mikä on oma lempparipiirakkasi, ja arvon voittajan vastanneiden kesken perjantaina 27.5.!

Kommentit (112)

  1. SUS

    Oma lemppari on appelsiinirahkapiirakka 🙂

  2. Tia_

    Omenapiirakka, jota joskus sain Karoliinan kahvimyllystä Leivonmäeltä; täydellinen kombo, missä oli ainakin rapea pohja, paaaksu kerros omenaa ja pinnassa vähän marenkia/marenkitaikinaa. Ei kuitenkaan liian makea.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *