Blogit
Lunni leipoo

Voita Emman kakut, leivokset ja jäätelöt -kirja!

Kuten kirjoittelin aikaisemmassa kakkupostauksessa, minä sain postissa lahjaksi bloggaajakollegan Emman uusimman kirjan Emman kakut, leivokset ja jäätelöt, ja innostuin heti kokeilemaan täytekakkua kirjasta inspiroituneena. Emman aikaisempi kirja keskittyy enemmän kakkutaiteeseen, mutta uudemmassa kirjassa on älyttömän monipuolisesti erilaisia ohjeita, ja kirjan jokainen kuva on aivan henkeäsalpaavan kaunis.

Selasin kirjan harmaana arkipäivänä kannesta kanteen, ja kylläpä iski heti kauhea leivontainspiraatio (ja makeannälkä)! Katselin muutamaa ohjetta (esim. mustikkatäytekakku yläpuolella) vähän loppukevään omia valmistujaisiani silmällä pitäen… Haluan tietysti tehdä itse kakun omiin juhliini, mutta jos haluan jotakin hieman spesiaalimpaa, en uskalla kakkuamatöörinä alkaa liikaa soveltamaan. 

Mutta minullapa on mitä mainioimpia uutisia teille! Sain postista kaksi kirjaa, joista toisen arvon teille. Laittakaapa siis kommenttiboksiin kommenttia ja kertokaa minulle vaikka, mitä aiotte leipoa pääsiäispöytään tänä vuonna! Muistakaa käyttää nimimerkkiä ja laittaa sähköposti lomakkeeseen, se ei näy muille kuin minulle. Aikaa osallistua arvontaan on keskiviikkoon 1.4. kello 20 asti, sen jälkeen arvon voittajan. 

Arvonta on päättynyt, onnetar suosi Hanna-Maria!

Kommentit (130)

 1. MarttaJ

  Kokeiluun menee mokkapalat marenkikuorutuksella 🙂 nams!

 2. HeidAsp

  Kinderpiirakan ajattelin leipoa 🙂

 3. Venni

  Herkullisia suunnitelmia täällä!
  Tarjoilen halloumirisottoa ja mehevää sitruunakanaa pääsiäisunnuntaina. Jälkiruoan marinoidut hedelmät ja kookos-jugurttijäätelö kultaa juhla-aterian!

 4. iiris

  Lime-vanilija rahkapullia voisi tehdä.

 5. Heluna

  Sitruuna-lakritsikakkua olen leiponut. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *