Blogit
Lunni leipoo

Vihreitä herkkuja

Kuvassa minttusuklaa-cupcaket, ohje täällä!

Hyvää Saint Patrickin päivää! Tänään on maailmalla (Irlannissa, Briteissä ja Jenkeissä) leivottu ja syöty paljon vihreitä herkkuja Irlannin suojelypyhmyksen Pyhän Patrickin kunniaksi! Olisin itsekin halunnut leipoa kouluun oppilaille vaikka apilakeksejä tai vihreitä kuppikakkuja, mutta en halunnut, että kenellekään allergikolle tulisi paha mieli. Päädyin vaihtoehtoisesti tyhjentämään lähikaupan Candy King -karkkiosaston vihreistä karkeista. 

Itse olen törmännyt tänään blogeissa ja Instagramissa kivoihin St Patrick -herkkuihin, ja ajattelin jakaa poimintoja vihreistä leivonnaisista ja apilaloistosta. Kirkas vihreä on leivonnassa kieltämättä hieman kyseenalainen väri eikä ainakaan minussa herätä ehkä suurinta ruokahalua, mutta esimerkiksi pistaasista saa kivan vihreän värin luonnollisemmin!

Täytetyt apilakeksit, ohje ja kuva täältä.

Pistaasi-sitruuna-shakkiruutukeksit Heavenly Bakings -blogista, mahtavat olla älyttömän hyviä ja katsokaa nyt miten nättejä!

Hummingbird Bakeryn Irlanti-aiheiset kuppikakut Instagramista (@hummingbbakery). 

Minttujuustokakku Zoe Bakes -blogista, ihan älyttömän nätti! Kuva ja ohje löytyvät täältä.

Kommentit (4)

 1. EleanoraSmöör

  Upeat muffinit Annamaria! Saint Patrick´s näkyi maailmalla huikeana herkkujen viherryksenä. Suomeen kaikki tulee hieman viiveellä, joten ehkä parin vuoden päästä täälläkin leivotaan kevätkarnevaalin hengessä! =)

 2. Pipsa A

  Noi sun minttusuklaacupcaket = lääh miten herkullisen näköiset <3__<3

 3. annamaria

  Eleanora: Voi kiitos, väitän että minttusuklaamuffinit maistuvat jokaiselle makean ystävälle! Toivotaan kovasti, täällä Tampreella Patrickin päivä näkyi toistaseksi vain Irkkupubeissa…

 4. annamaria

  Pipsa: Voi ihana kuulla, että aiheuttivat moisen reaktion!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *