Blogit
Lunni leipoo

Tervetuloa!

Mahtavaa päästä vihdoin toivottamaan sekä vanhat että uudet lukijat uudenkarhealle Maku.fi-sivustolle ja Lunni leipoo -blogiin! Toivottavasti kaikki vanhat tutut ovat löytäneet tänne, mutta suuri osa lukijoista on silti varmasti uusia. Ajattelinkin alkuun höpistä lyhyesti itsestäni ja blogitaustoistani, nimittäin itseäni ainakin kiinnostaa aina tietää vähän, millainen tyyppi minkäkin blogin takana on. Olen tosiaan pian 25-vuotias tamperelainen (Manse!) opiskelija ja olen kirjoitellut Lunni leipoo -nimistä blogia laskujeni mukaan jo vuodesta 2008. Blogin kirjoittaminen on ollut minulle puhtaasti vain harrastus, jossa pystyn yhdistämään kolme suurta intohimoani: leivonnan, valokuvauksen ja kirjoittamisen.

style=”height: 581px; width: 800px;”>

style=”height: 534px; width: 800px;”>

Keksitaikina-brownies, ohje täällä!

Päätin lähteä Maku.fi-sivustolle (melko lyhyen) pohdinnan jälkeen, kun aika tuntui oikealta ja taustalla häärivät henkilöt päteviltä. Sivustoa on suunniteltu ja koodailtu jo hetken aikaa, ja minulla on ollut hyvin aikaa suunnitella tulevia reseptejä ja juttuja blogia varten. Lunni leipoo -blogista lukija tulee löytämään ainakin sekä arkeen että juhlaan sopivia, simppeleitä reseptejä: muffineita, kuppikakkuja, juustokakkuja, täytekakkuja (joiden tekemisessä olen kyllä vielä harjoittelijan tasolla), keksejä, suolaisia sekä makeita piirakoita ja välillä myös haastavampia leivonnaisia. Olen itse kotileipuri ja suuntaan ohjeenikin kaiken tasoisille leipureille, minkä vuoksi tykkään antaa myös käytännön vinkkejä ja tekniikkaohjeistusta. Lisäksi rakastan kahviloissa istuskelua ja matkustelua, joten jaan blogissa mielelläni myös kahvila- ja matkavinkkejä makeisiin herkkuihin intohimoisesti suhtautuvan ihmisen näkökulmasta.

style=”height: 523px; width: 800px;”>

Budapestissä 

style=”height: 530px; width: 800px;”>

Näyteikkuna minun makuuni Barcelonassa

Olen poiminut muutamia ohjeita vanhasta blogista, jotta uudet kävijät saisivat jonkinlaisen kuvan tyylistäni. Vanhat lukijat, laittakaa ihmeessä kommenttia ja kertokaa mitä pidätte uudesta sivustosta. Uusilta tuttavuuksilta kuulisin mieluusti, keitä olette! Tiedoksi myös, että blogia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa (@anskusiili).

Kommentit (11)

  1. annamaria

    Jonna Riikka: Aivan ihana kuulla, että jäät mielellään seuraamaan täälläkin! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *