Blogit
Lunni leipoo

Muutoksia Instagramissa

Olen pitkään pohdiskellut, mitä tekisin Instagramini kanssa. Minulla on ollut kauan yksi tili (@anskusiili), jonne lisäilen sekä Lunni leipoo -kuvia että henkilökohtaisia kuviani selfieistä aivan täysin satunnaisiin otoksiin. Olen aina mietiskellyt, mitä blogini lukijat mahtavat tykätä kaikista muista kuvista (veikkaisin että ne eivät teitä kauheasti kiinnosta), ja toisaalta mietin mitä tuttuni pitävät jatkuvasta kakku- ja leivonnaispommituksesta.

Nyt nykyisen työni takia halusin laittaa Instagram-tilini yksityiseksi, ja päätinkin tehdä blogille oman, kaikille avoimen tilin. Seuratakaa nyt blogia Instagramissa, käyttäjänimi on yllättäen @lunnileipoo. Minun yksityistäkin tiliäni saa tietysti seurata, mutta sinne lisäilen juttuja nimenomaan leivonnan ulkopuolelta. Myöskään @lunnileipoo-tili ei silti tule olemaan pelkkää blogimateriaalia: lisäilen mielelläni arkisempia, jotenkin edes läheltä leivontaa liippaavia kuvia. Instagramissa törmäillään, muistakaa käyttää tägiä #lunnileipoo!

Kommentit (5)

 1. Maritta

  Ihana resepti! Olen netistä etsinyt herukkareseptejä, kun pensaat notkuvat marjoja. Oikeastaa enemmän meillä on valkoista herukkaa, mutta samalla tavallahan sitäkin voi käyttää 🙂 Ja kiitos tuosta terttujen pakastamisvinkistä, eipä ole tullut mieleen! Onneksi on vielä osa herukoista keräämättä niin ehtii pakastaa terttujakin.

 2. LaJo

  tekninen kysymys: lisäsitkö uuden tilin eri puhelinnumerolla? Ymmärtääkseni samalla numerolla voi olla vain yksi tili? Haluaisin itsekin henk.koht. ja julkisemman tilin nimittäin 🙂

 3. annamaria

  Lisäsin samalla puhelinnumerolla, toimii mulla ainakin! Joudun tosin aina olemaan vain yhteen kerrallaan kirjautuneena. 🙂

 4. LaJo

  ok, kiitos 🙂 pitää kokeilla uudestaan.

 5. annamaria

  Ei kestä kiitellä! 🙂 Valkoherukat käyvät varmasti hyvin, elleivät jopa paremmin kuin punaherukat.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *