Blogit
Lunni leipoo

Mahtituote testissä: Vaniljamylly

Nyt sain Dr. Oetkeriltä niin mahtavan tuotteen testiin etten voi jättää mainitsematta. Kyseessä on aitoa vaniljatankoa sisältävä vaniljamylly, joka toimii samalla periaatteella kuin vaikka pippuri- tai suolamylly! Muistelisin törmänneeni vaniljamyllyyn joskus aikaisemmin Eevan blogissa, mutta sen jälkeen olen unohtanut tuotteen olemassaolon kokonaan.

Sain nyt vaniljamyllyn testiin ja yllätyin kovasti siitä, miten vahva aromi myllystä raastetussa vaniljassa on. Lisäksi myllyssä on säätömahdollisuus, jonka avulla vaniljatangoista saa joko hienoa vaniljaa tai vähän karkeampaa vaniljarouhetta. Mylly on tosi kätevä: 1/2 tl jauhettua vaniljaa vastaa yhtä halkaistua vaniljatankoa. Vaniljamyllyn hinta on 7,5 euroa, ja nopeasti arvioituna mylly tulee ehdottomasti halvemmaksi kuin erillisten vaniljatankojen ostaminen – vaniljatangoilla kun on helposti hintaa toista euroa per tanko. 

En varmasti korvaa kokonaan vaniljatankoja myllyllä, koska minusta vaniljatangon halkaiseminen ja pienten siementen kaapiminen on kauhean ihanaa, mutta mylly helpottaa vaniljaisten herkkujen leipomista ihan älyttömästi!

Tuote on saatu lahjaksi blogin kautta. 

Kommentit (10)

 1. annamaria

  Janika: Suosittelen lämpimästi! Nyt on tullut käytettyä vaniljaa aikaisempaakin enemmän.

 2. annamaria

  Paula Koo: Todellakin! :))

 3. annamaria

  Maku_Elina: Hyvin on kieltämättä riittänyt minullakin, ahkerasta käytöstä huolimatta!

 4. annamaria

  Sari: Oho, reilut kaksi tuhottua purkkia on aika hyvin! Minäkin laitan vaniljaa nykyään melkein kaikkeen myllyn ansiosta. 🙂

 5. annamaria

  Nti Papu: Vai mylly on ollut niin kauan markkinoilla, en tiennytkään!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *