Blogit
Lunni leipoo

Leivontatarvikkeet Tampereella?

Mitä ihmettä on tapahtunut muutamien vuosien aikana? Leivonta on harrastuksena koko ajan suositumpaa, mutta kun miettii kuinka monta leivontatarvikekauppaa on hävinnyt Tampereelta muutamien vuosien aikana, jokin ei mielestäni täsmää! Tuomiokirkonkadulla oli kaksikin leivontatarvikkeita myyvää liikettä, ja samaan aikaan Koskikeskuksesta ja Hämeenpuistosta sai myöskin Wiltonin ja Confetin tarvikkeita. 

Silikonimuottia etsiessäni huomasin järkytyksekseni, että leivontatarvikkeita myyvät enää vain Stockmann ja Sokos. Tietenkään tavaratalojen leivontaosastoilla on eniten perustavaraa eikä mitään isoja aarteita harrastelijoille. Äkkiä tulee mieleen lisäksi Clas Ohlson, josta tekee välillä leivontatarvikelöytöjä, mutta mistä muualta Tampereelta saa leivontatarvikkeita? Nettikaupoissa on tietty parhaat valikoimat. mutta impulsiivisten leivontasuunnitelmien toteuttaminen on vähän vaikeaa, jos tarvitsee vaikka kuviokaulimen heti nyt. 

Mistä te Tampereella asuvat leipurit ostavat tarvikkeenne? Olenko missannut nyt jonkin helmen? Vai tilaatteko vain netistä, mistä?

Kommentit (10)

 1. Tiina/Levotontyttö

  En ole hc-leipoja, mutta yllätyksekseni olen löytänyt Tigerista välillä varsin kivoja leipomistarvikkeita.

 2. annamaria

  Oi pitääpä käydä kurkkaamassa!

 3. annamaria

  Hei kiitoksia näistä!

 4. annamaria

  Voi pitääpä nyt käydä!

 5. annamaria

  Jep se on kyllä mahtava vaikkei ihan tässä lähettyvillä olekaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *