Blogit
Lunni leipoo

Konstailematta paras aamiainen Tampereella

Brunssi ja aamiainen ovat asia erikseen. Brunssilla arvostan laajaa valikoimaa, hieman erikoisempia herkkuja ja erikoiskahvia, kun taas aamiaisella haluan perushyviä ja terveellisiä raaka-aineita, joista tulee takuulla täyteen. Joskus treffataan kavereiden kanssa jo aikaisin aamulla, ja Tampereella on tullut testattua arkiaamiaisista ainakin Amurin Helmen, Paahtimon, Siilinkarin ja Cafe Aamuruskon aamiaiset. 

Tammelassa sijaitseva, jo kuudelta aamulla aukeava Aamurusko on arkiaamiaista tarjoavista kahviloista lempparini! Tarjolla on perustavaraa: puuroa, puuron lisukkeita, keitettyä munaa, jogurttia ja mysliä, ihanaa vasta leivottua sämpylää, leivänpäällisiä, tuoremehua ja tietenkin kahvia tai haudutettua teetä. Leipä on mahtavaa, leivän päälle saa voita ja kunnon palvikinkkua, ja kahveissakin on tarjolla tummapaahtoista versiota. Tuon enempää en voisi aamiaiselta toivoa, ja hintakin on vain 6,5 euroa. 

Vaikka tykkäänkin kotona tehdystä vakkariaamupalastani, kannattaa ottaa tavaksi sopia välillä aamiaistreffit kaverin kanssa, jos molemmilla on vapaa aamu!

Kommentit (4)

 1. Sankki

  Fazerin uusi kahvila Hämeensillan kulmilla tarjoaa kanssa hyvän aamiaisen!

 2. LauraL

  Tää vaikuttaa hyvältä! Täytyy laittaa korvantaa. Kattaus vaikuttaa perushyvältä ja kotoisalta. Plussaa siitä, että kahvia on tummempanakin. Musta on vähän tylsää, että hyvätkin kahvipaikat tarjoo vaan sitä juhla mokkaa, kun parempaakin vois olla.

 3. annamaria

  Kannattaa testata, perushyvällä ei voi mennä metsään kun on hyvät raaka-aineetkin. 🙂 Juhlamokka on kyllä niin nähty, valitsen aina jotain muuta kodin ulkopuolella jos mahdollista.

 4. annamaria

  Se on niin ihana (ja kallis) kahvila. Voin vaan kuvitella miten ihana aamupalakin on!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *