Blogit
Lunni leipoo

Kahvilavinkkiä Espoon seudulle?

Viettelen viikkoni Espoossa melko työpainotteisissa tunnelmissa, mutta koska olen kovan luokan kahvittelija, voisin välillä siirtää työni työhuoneesta tai kämpiltä johonkin mukavaan kahvilaan. Asustelen aika lähellä sekä Kauniaisten että Espoon keskustaa, kun taas Helsinkiin on jonkin verran matkaa. En ole vielä ehtinyt kauheasti tutustua uusiin kotikulmiin, joten ottaisin mielelläni Kauniaisissa tai Espoossa asuvilta kahvilavinkkejä. Kriteereinä on vain hyvä kahvi, mukava ilmapiiri ja vaikkapa hyvä pulla.

Voisin vastavuoroisesti tarjota yhden hyvän kahvilavinkin Tampereelta. Tänne menisin ehdottomasti tekemään hommia, jos viettäisin viikkoni Tampereella. Pyymäen Oma on Tampereen moniin ketjukahviloihin verrattuna ilahduttavalla tavalla erilainen. Tee- ja kahvivalikoima on kattava, kaikki makeat ja suolaiset herkut tehdään itse, ja paikasta saa myös edullista ja maistuvaa lounasta. Asiakaspaikkoja on paljon – sekä sisällä että katetulla ulkoterassilla, ja henkilökunta on aina mukavaa. Kaikki tamperelaiset tietävät takuulla keskeisellä paikalla (rautatieaseman ja Stockmannin lähellä) sijaitsevan kahvilan, mutta tässäpä pieni vinkkaus erityisesti ulkopaikkakuntalaisille!

Pyymäellä on älyttömän iso ja kiva valikoima macaron-leivoksia, olen maistanut ainakin kirsikkaa, pistaasia ja vadelmaa. Kaikille iso peukku!

Kommentit (22)

  1. annamaria

    Melkein voisin julistaa samaa! 🙂

  2. Van Kokki

    Mun mielestä Espoon ihanin tunnelma löytyy Suvisaaristosta, Saaristokaupasta. Sinne on vähän matkaa, mutta kesällä (miksei ehkä nyt syksylläkin) vierailun arvoinen paikka. Muuten musta myös Espoolaisena opettajana tuntuu, et parhaat leivonnaiset löytyy opehuoneesta :D.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *