Blogit
Lunni leipoo

Blogimaailman joulukalenterit

Joskus kun minulla olisi täysaikaisesti aikaa panostaa blogille (milloinkohan?), tekisin ehdottomasti joulukalenterin. Joka päivä blogiin ilmestyisi jouluaiheinen postaus: resepti, vinkki tai leivonnaiskuva. Tällä hetkellä oma työni vie kuitenkin useita kymmeniä tunteja viikossa aikaani, joten joulukalenteri saa siirtyä taas vuodella. Poimin teille kuitenkin linkit pariin ihanaan joulukalenteriin. Ihailtavaa ahkeruutta! <3

Pullahiiren leivontablogi

Pitkän linjan bloggaaja Pullahiiren Taru on monena vuonna toteuttanut upean joulukalenterin. Tänään ensimmäisestä luukusta aukesi Bailey’s-suklaamousse. 

Pumpkin Jam

Yksi suosikkiblogeistani Pumpkin Jam pitää jälleen joulukalenteria. Bongasin kauniit taateli-kookospallot Instgramista, ja mielestäni taateli on niin jouluinen maku kuin olla voi.

@lunnileipoo Instagramissa

Kyllä, minä päätin nyt lähteä haasteeseen mukaan hieman pienemmällä panostuksella ja lisätä Instagram-tililleni joka päivä jouluaiheisen kuvan. Minua voi seurata Instagramissa nimellä @lunnileipoo, seurailkaa ihmeessä!

Kommentit (3)

 1. Kakkumonsteri

  Kakkumonsterin leivontablogissakin on jo kolmatta vuotta joulukalenteri. Minulta löytyy oma joulublogikin, kun olen niin jouluihminen. =)
  http://kakkumonsterinjoulu.blogspot.fi/

 2. Mari / Pumpkin jam

  Voi kiitos kehuista 🙂 Ja jee, ig-joulukalenteri kiinnostaa kovasti!

 3. Riikka / Vatsasekaisin Kilinkolin

  Minullakin on vuoden tauon jälkeen joulukalenteri blogissa. Viimeksi vannoin, että ei enää ikinä, mutta jostain mystisestä syystä se on kuitenkin aika kivaa puuhaa, vaikka aikamoinen homma 24 peräkkäisessä postauksessa onkin. 🙂 Jään odottelemaan ensi vuotta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *