Blogit
Lunni leipoo

4+1 ideaa ystävänpäivän tarjottaviin

Ihanaa ystävänpäivää kaikille, juhlitte päivää sitten rakkauden tai ystävien kunniaksi! ♥ Olemme onnekkaita kun saamme asua Suomessa enkä esimerkiksi Yhdysvalloissa, jossa ystävänpäivä on vietyn rakkauden juhlana sellaisiin mittakaavoihin, että jokainen sinkku saa tänä helmikuisena päivänä tuntea olevansa vähintään toisen luokan kansalainen. Kuten olen aikaisemmin maininnut, ystävänpäivä on minulle merkityksellinen lähinnä leivonnan näkökulmasta, mutta tänään aion juhlia ystävyyttä hyvässä seurassa. Tehkää tekin samoin: tarvitaan vain sopivan kokoinen porukka tärkeitä ihmisiä ja kenties jotakin hyvää, makeaa syötävää. Tässä pari ehdotusta minulta!

1. Mansikkajuustokakku mascarponekermalla: yllätä kaveriporukka tai poika-/tyttöystävä Ben&Jerry’sin Strawberry Cheesecake -jäätelöltä maistuvalla mansikkajuustokakulla.

2. Masarinit: tee itse söpön vaaleanpunaisia masariinileivoksia makean ystävälle.

3. Nutella-keksit: Nutellan ja suklaan ystävä ilahtuu varmasti näistä suklaisen sitkeistä kekseistä.

4. Pistaasi-valkosuklaafudge: todellinen herkuttelija osaa arvostaa pistaasi-valkosuklaafudgea, jonka kauniit värit tulevat pistaasin vihreästä ja mansikan punaisesta.

+ Brownie-kuppikakut ruusukuorrutteella: Ystävänpäivän komeimmat leivokset syntyvät helposti brownie-kuppikakuista ja päälle pursotettavasta vaaleanpunaisesta voikreemistä. Kaunis ruusukuviointi syntyy lemppariani Wiltonin 2D-tyllaa käyttämällä.

Kommentit (2)

  1. Pipsa A

    Aivan ihania vinkkejä ystävänpäivän herkkuihin 🙂 Hauskaa ja herkullista ystävänpäivää!

  2. sari kalliomäki

    Oikein ihanaa ja herkullista ystävänpäivää <3 .

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *