Blogit
Lunni leipoo

2015 – Nutellakakun vuosi!

Vuosi 2015 alkaa vedellä viimeisiään – enää yhtä päivää vaille. Blogivuosi on ollut mahtava, ja päällimmäisenä mielessä ovat kivat kampanjat yhteistyökumppanien kanssa, lukijoiden innostavat kommentit ja tietenkin Nutellajuustokakku! Keväällä julkaisemani ohje levisi yllättäen ja ilahduttavan moni innostui kokeilemaan ohjetta. Kiitos kaikille! 

Olen nyt viettämässä joululomaa Dominikaanisessa tasavallassa, josta kirjoittelen huomenna lisää. Törmäsimme kuitenkin hauskaan ja yllättävään jälkkäriin hotellin ravintolan Chef’s Special -listalla: mihinkäs muuhunkaan kuin Nutellajuustokakkun. Oli pakko tilata yksi pala dominikaanista Nutellajuustokakkua, ja hyvää oli. Kakku oli paistettu ja siinä oli tavallinen keksipohja, ja Nutella oli lisätty ilmeisesi myöhemmin tasaisesti kakun päälle. Minun juustokakussani on Domino-pohja, ja Nutella on kierteinä juustokakun seassa.  

Pakko vielä lopuksi jakaa vuoden paras Instagram-vinkki musiikin ja leivonnan ystäville: @drakeoncake. Joy the Baker -blogin kirjoittaja lisäilee kuvia kakuista, jotka on koristeltu Draken lyriikoilla. Mahtavaa!

Kommentit (1)

  1. Annin Uunissa

    Hyvää Uutta Vuotta Lunni 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *