Blogit
Koti asemalla

Viikonloppu miehen kanssa

Täällä taas!

Palasimme juuri miehen kanssa kotiin pikku reissulta.
Olimme nimittäin viikonlopun viettämässä 1.vuosipäivää. Lapset oli hoidossa ja meillä koko viikonloppu aikaa olla kahdestaan.:)
 En kertonut matkasta etukäteen koska en viitsi mainostaa täällä että olemme poissa. Veljeni tosin oli talovahtina ja kissoja hoitamassa, mutta koska se ei ollut varmaa, niin en kertonut vaikka innolla matkaa odotinkin. Lisäksi vähän hirvitti lähteä kun täällä oli just niitä kutsumattomia vieraita… Kaikki oli kuitenkin täällä onneksi mennyt hyvin sillä aikaa.

Olimme siis viikonlopun Naantalissa ja Ahvenanmaalla. Tarkoitus oli lähteä johonkin eurooppaan, mutta kun matkoja ei oikein ollut nyt halvalla, päädyimme Maarianhaminaan. Laiva lähti lauantai-aamuna Turusta, joten matkustimme Turkuun perjantaina.
Matkaa varatessani en pöljä tajunnut että Turussa on Ruisrock samaan aikaan. No enhän mä saanut millään Turusta hotellia, joten päädyin Kultaranta Resortiin lähelle Naantalia.

Itse hotelli oli lähinnä golfareiden unelma, joten me pyörimme mieluummin perjantai-illan Naantalin vanhassa kaupungissa. No, sehän oli ihan nappivalinta! Oli ihanaa katsella vanhoja taloja ja jutella omasta kodista, sen väreistä ja kaikesta. Eli oikein kiva kohde vasta vanhaan taloon muuttaneille.:)

Matka meni mukavasti, nyt olemme väsyneitä ja onnellisia. 🙂 Arki ei tosin ala vielä, huomenna pakkaan itseni ja lapset autoon ja lähdetään vihdoin mökille! Vasta ensimmäinen käynti mökillä tänä kesänä! Mies jää kotiin ja mekin palaamme jo keskiviikkona. Sitten kuvia ahvenanmaalta.:)

Mukavaa viikonalkua kaikille!

-Henna-

Kommentit (1)

  1. Tessi

    Ihana kun pääsitte miehen kanssa kahdestaan. Se on aina perheelliselle luksusta kun on niin harvinaista. Paikallakaan ei ole niin väliä kunhan saa olla kahdestaan 🙂 mutta Naantali on kyllä munkin suosikki. Onnea vuosipäivästä ja leppoisia kesäpäiviä remontin ja lastenhoidon ohella!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *