Blogit
Koti asemalla

Valoisa olohuone

 Olohuoneesta lähti viimeinen ikkunan levy, joten valo pääsi oikein kunnolla sisään.
Vaihdoin myös kevyemmät verhot ja olohuone alkaakin olemaan melko valmis.

 Pidän todella paljon tästä olohuoneesta. Valoisuus, huoneen koko, sijainti ja näköalat. Kaikki toimii!

En pahemmin siivonnut huonetta kuvia varten. Imuri on lattialla, Samin tietokone ja johdot olohuoneen nurkassa ja maitotölkit laatikossa.:D Sellaista meillä on, ja tulee aina olemaan. Tämä tosin on vielä siisti normaaliin nähden. Näin isossa tilassa se ei häiritse. Itse olen yleensä kova järjestelijä, en kestä yhtään että tavarat on levällään. En kestä vieläkään, mutta esim lastenhuoneessa se ei enää haittaa niin paljon kun tilaa on enemmän.
Täällä ei muuten ole Ikeaa juurikaan!:D Viime postaukseen kerroin miten lastenhuone on täynnä Ikeaa, mutta olohuone ei näköjään.
Lasikaappi ja verhot ovat Ikeasta. Eipä nuo muutkaan huonekalut ole sen kummemmista paikoista kylläkään…
Tekstiilit on näköjään täällä aika pitkälti taas H&M Homesta. Tosin juuri kehuin jollekin että heillä on yllättävän kestävää materiaalia vaikka onkin halpa hinta. H&M:n vaatteet kun ovat sellaista kertakäyttökamaa, mutta mielestäni nämä ei ole. Sisätyynyt ovat todella hyviä, muotoutuu hyvin jne. Selkeästi yksi mun lempparikauppoja Suomessa siis.
Taulut ovat mun tai mummin maalaamia. Pinkki matto huutonetistä, valkoinen pyöreä omatekemä.

Nyt me köllötellään tässä sohvalla, aikuisilla läppärit sylissä, Mikillä legot ja kirjat sohvalla levällään.
Kyllä tämä on mun lempipaikka, koko perhe sohvalla.

Kommentit (13)

 1. Hyvä Mieli

  Valoisaa, avaraa… kaunista!!

 2. Anonyymi

  Piti kirjoittaa vielä tänne että on ihan hurjan kivaa kun päivittelet tätä usein. Suosikeissani olet jo varmaan pari kertaa päivässä kun istahdan koneella niin on "pakko" katsoa onko blogissa jotain uutta. Ihan "ajatustenvirta" kodin laittamisesta, työstä, arjesta on parasta, mitään megatärkeää sanottavaa ei tarvitse olla.

 3. hennaasemalta

  Hyvä mieli: Kiitos!

  Anonyymi: Kiitos paljon!:) kiva saada tuollaista palautetta, kun välillä miettii että mitähän ihmiset ajattelee mun höpötyksistä…:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *