Blogit
Koti asemalla

Tammisaari

Meillä on takana ihana ja rentouttava viikonloppu.
Lapset oli hoidossa ja me miehen kanssa viettämässä hääpäivää kahdestaan. Meillä on nykyään niin harvinaista tuo kahdestaan olo, että ollaan päätetty että edes kerran vuodessa on pakko ottaa omaa aikaa. Hääpäivä on hyvä aika sellaiseen, silloin pistetään kaikki remontit ym seis ja järjestetään se aika jostain, vaikka aina tuntuu ettei nyt olisi hyvä ajankohta.

Me suunnattiin perjantaina ensin Tammisaareen. Kumpikaan ei ole ennen käynyt vaikkei tuo kauhean kaukana olekaan. Perjantain ilta oli aika hiljainen Tammisaaressa, ja kävimme vaan Knipanilla syömässä. Ruoka tosin oli täysi pettymys…
Meidän majoitus oli hiukan erilainen. Päätin ettei aina perus hotellia, vaan olin varannut yhden yön täältä. Meillä sattui tuuri ja saimme vielä huoneen jossa oma puusauna!
”Huoneemme” oli pikkuinen kodikas huoneisto joka oli kalustettu vanhoilla huonekaluilla ja isoilla paikallisen taiteilijan tauluilla. Wc:stä löytyi jopa vanhat sukset, ja saunassa sai mukavat löylyt. Oli oikeasti hauska kokemus, miinusta tulee vain kovasta vuodesohvasta jossa nukuimme. Majoituksen isäntäpari oli mukava, ja saimme ihastella heidän ihanaa parioveaan sisältäpäinkin.

Lauantaina Tammisaaressa olikin mukavampi kierrellä, torilla oli markkinat, kirpputoreja oli auki ja paljon ihmisiä liikkeellä. Teinkin pari löytöä, vanhan auton rekisterikilven, myyjän mukaan vuodelta -35. Liekö asia oikeasti näin, en tiedä, mutta vanha se on! Myös Riihimäen lasitölkki tarttui matkaan kun kerrankin löytyi suht edullisesti. (Vielä pesemättä kuvassa, siksi niin sumea)

Tykkäsin kyllä Tammisaaresta, kaunis pieni kesäkaupunki!

Tästä jatkoimmekin suht pian samana päivänä matkaa Hankoon. Siitä lisää myöhemmin.

-Henna-

Kommentit (6)

 1. hennaasemalta

  Sesse: Niin on, mutta Hangosta tykkään ehkä enempi.:)

  Kiskoarkea: Vau! Kiitos paljon tiedosta! Toi olikin mielenkiintoinen, ja tosiaan kuulostaa siltä että kilpi on todellakin vuodelta -35! Voi mitä historian havinaa….:D

  Sanna: Joo mä olen noita Riihimäen purkkeja yrittänyt metsästää mutta niistä revitään ihan järkkyjä hintoja yleensä…Toi löytyi pölyisenä ja likaisena helmenä kaiken ihme rojun keskeltä.:) Mä pidän varmaan maljakkona tai sitten keittiön hyllyssä säilön jotain keittiötavaraa.

  Carovarium: Vau! Voin kuvitella, Tammisaari tuo varmaan mieleesi paljon lämpimiä muistoja.:)

  Sari: Kiitos! Meillä oli hääpäivä jo kolmas päivä mutta tämä viikonloppu vasta saatiin järkättyä vapaaksi. mutta eipä se ole niin justiinsa, pääasia että johonkin pääsee kahdestaan edes kerran vuodessa.:) Tosin taas tuntuu että useammin pitäisi päästä kun täällä remontin ja lastenhoidon keskellä yritetään selviytyä arjesta…
  Joten kyllä, kaikki kahdenkeskinen aika on todella tervetullutta!:D
  Niin ja meillä on vasta 2 vuotta täynnä.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *