Talvisunnuntai

Tänään oli hieno aurinkoinen päivä. Ulkoiltiin, mies jatkoi remppaa ja käytiin Ikeassa hakemassa puuttuvat keittiöntasot. Halusimme siis vaihtaa tasot tammisiin puutasoihin mutta aiemmin ne olivat Vantaan Ikeasta loppuneet.

Taas kerran sain olla myös iloinen tästä blogista ja lukijoista, koska sain eräältä lukijalta tänään näin hienon julisteen! Hän totesi aiemmaan Mikin huoneen julistepostaukseen että hänellä olisi elokuvajuliste joka sopii meille kuin nenä päähän! ja niinhän se sopii.:) Sain tämän kahvipaketin hinnalla, ovelle asti tuotuna.:) Kehyksiinkin se pääsi heti koska sain sopivasti sieltä Ikeasta kehykset ostettua.
Seinälle tämä ei taida vielä päästä, odottaa siis muuttoa Chat Noirin kaverina olohuoneen lattialla, ihan kivat tuossakin.

Itse olen tällä hetkellä kipeänä sohvan pohjalla. Yö oli niin viileä että heräsin kurkkukipuun ja se jatkuu. Ulkona on melkein nollassa keli joka laski sitten patteritkin aivan kylmäksi, ja täällä sisällä nyt sitten palellaan. Tai lähinnä tuolla makkarissa joka on aina ollut se ongelmapatterinen…

Tyypillistä, miehellä alkoi loma niin joku sairastaa…Menee tietty kaikki suunnitelmat pipariksi…Lääkettä nassuun ja nukkumaan siis.

-Henna-

Kommentit (4)
 1. Kaunis ja levollinen talvikuva. Kateudenpuuska kävi läpi pään kun katsoin ikkunastani ulos tuonne kuivaan ja harmaaseen Britannian kevääseen. Aurinko alkaa tosin paistella ja pian täällä voi jo alkaa käyskennellä t-paidassa! =) Jotain hyvää siis täälläkin, vaikka lunta olen osannut jo kaivata moneen kertaan. :S

  Blogimaailma ei tosiaan ole vain kasvoton, anonyymi keskusteluareena, vaan täällä voi ihan totta tosiaan solmia ystävyyssuhteita ja tulla läheisiksi lukijoiden kanssa ihan kuin reaalimaailmassakin. 🙂 On varmasti virkistävää saada yllätyslähetys tuntemattomalta lukijalta, huomata, että kirjoituksillasi on todella ollut vaikutusta ja että lukijat todella seuraavat postailuasi. Niin me teemme! =) Tuo tauluhan istuu kuin nenä päähän!

  *mietiskelee olisiko kuitenkin pitäyt perustaa sisustus- tai muotiblogi, jotta lukijat voisivat lähetellä konkreettista materiaalia kiittääkseen valovoimaisista postauksistani* xD

  Mukavaa maaliskuuta sinulle!

 2. hennaasemalta
  27.2.2012, 15:32

  Maria: Niin, täällä kaikki valittaa lumen määrää ja haluaisivat lähteä etelään tms mutta kummasti sitä luntakin alkaa sitten kuitenkin kaipaamaan. Tämä talvi alkoi hirmu myöhään ja nyt kun kevättä puskee, mun mielestä on toisaalta ihan harmi että talvi meni niin nopsaan. kaipaan kyllä kevättä jo, mutta lunta olisi saanut tulla jo aiemmin ihan siksikin että lapset rakastaa kaikkia lumileikkejä.:)

  Niinpä.:) Mä olen blogin kautta saanut paljon remonttivinkkejä, muita vinkkejä, vaatelahjoituksia hoitolapsille, halvalla todella hyväkuntoiset matkarattaat ja turvakaukalon ja nyt tuon julisteen. Olen hirmu iloinen siitä ja toivon että minunkin blogista on iloa muillekin kuin mulle.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *