Blogit
Koti asemalla

Täällä taas, levännyt minä

Me tehtiin viime viikolla jotain yllättävää: otettiin äkkilähtö etelään parin päivän varoitusajalla.
Kohteena oli Kyproksen Protaras.
Pähkäiltiin viimeiseen asti, että nyt kun KERRANKIN molemmilla on samaan aikaan lomaa, rempataanko tehokkaasti koko loma vai lähdetäänkö reissuun. Voiko talon jättää viikoksi jne. No, me lähdettiin.
Mies oli vähän enempi rempan kannalla mutta mä sanoin että meillä on nyt ollut niiiiin rankka kevät ja kesä, että me hajoillaan jos ei lähdetä!
Onneksi lähdettiin!

Me oltiin koko lomaviikko pojan kanssa flunssassa ja vähän kuumeessakin, mutta kyllä se oli silti niin rentouttava ja mukava reissu että kannatti. Löhöiltiin koko viikko altaalla. Ei mitään stressiä, ei suunnitelmia, ei retkiä, ei aikatauluja, pelkkää oleilua ja iltaisin hyvää ruokaa. Miki ui ja ui, me aikuiset makoiltiin varjossa ja luettiin kirjoja. Poika nautti kun sai myös vanhempien, varsinkin isän täyden huomion vesileikkien kera.

 Tykkäsimme paikasta paljon! Meillä on takana pari vähän huonoa lomakokemusta etelänmatkoista, joten tämä oli mukava kokemus tähän väliin. Äitini ja siskoni oli ollut täällä samassa hotellissa jokin aika sitten, joten osasivat suositella. En todellakaan halunnut ottaa enää sitä riskiä että hotellivalinta epäonnistuu taas täysin… Ei mikään luksushotelli, ei meidän budjetilla, mutta oikein mukava pieni hotelli.

Nyt on rentoutunut olo, ihana olla taas kotona, ja mieli täynnä ideoita ja intoa.
Mä olin oikeasti niin väsynyt ennen tätä, joku perus ruoanlaittokin kyllästytti aivan täysillä! Nyt on intoa kokeilla uusia ruokia, aloittaa taas urheilu ja sitä remppaakin ehditään vielä tehdä!
Ensi viikko vielä lomaa, sitten olisin taas valmis töihin.

Onpa kivaa olla taas omassa kodissa.:)

Ja hei, täälläkin on näköjään kesä!

-Henna-

Ps. Huh miten paljon porukkaa ilmoittautunut arvontaan mun poissaollessa! Kävin lomalla koneella vain napsauttamassa valmiiksi kirjoitetun arvonnan alkuun ja eilen kävin tsekkaa kommentit. Meinasin pyörtyä!:D

Kommentit (3)

 1. aNNa

  Näyttääpä ihanalta paikalta!! Varmasti mahtava irtiotto, kiva kun päätitte lähteä 🙂

 2. Saranella

  Oi, upean näköistä! Hyvä juttu, että teitte päätöksen lähteä reissuun. Tuli varmasti tarpeeseen tuollainen loma! Nyt uudella innolla kohti syksyä 🙂 Minulle ainakin syksy tuo uutta puhtia kaikkeen!

  Ihanaa syksyä lemppariblogiini 🙂

 3. hennaasemalta

  Kiitos Anna!:)

  Saranella: Kiitos!:) Kyllä, heti huomaa että hommia tekee ihan eri energialla, sängystä nouseminenkin sujuu paljon nopsemmin aamuisin loman jälkeen!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *