Blogit
Koti asemalla

Suomessa jälleen!

Hola!
Nämä kuvat näyttää ehkä himpun paremmalta kuin koko totuus, Espanjassa EI ollut lämmin!:D Ihana reissu kuitenkin takana, ja siitä otettiin kyllä kaikki irti säästä huolimatta.
Jälleen en blogissa tarkkaa ajankohtaa mainostanut rosvojen pelossa, mutta olimme tosiaan viime sunnuntaista tähän päivään reissussa. Yhden postauksen lähetin reissusta, jottei kamalan pitkä tauko tulisi. Palaan sen kommenttien vastaamiseen myöhemmin.

Sää ei tosiaan ollut mikään paras, vesisadetta ja kylmää. Kolmena päivänä paistoi aurinko täysillä mutta lämpö ei kovin korkealle päässyt nousemaan. Pärjäsimme sentään ilman toppatakkeja toisin kuin Suomessa. Koska alueet oli ennestään niin tuttuja, liikkuminen oli suht helppoa ja pääosin kiertelimmekin ”vanhoilla nurkilla” muistelemassa menneitä. Majoitus oli Marbellassa lähellä Samin isää, lisäksi kävimme useasti ”kotikulmilla” Fuengirolassa, sekä Mijaksessa ja Malagassa. Paljon shoppailua, ihania aamupaloja, herkkuja, leivoksia, herkkuruokaa tunnelmallisissa ravintoloissa, Sangriaa, viiniä, Mojitoja.
Yhdessä kuvassa näkynyt herkullinen aamupala syötiin Marbellan rannassa auringonpaisteessa, Jazz-musiikin soidessa ja ihanan jogurtin sulaessa suuhun.

Yllä oleva kahvila oli meidän asunnon naapurissa, siinä kävimme pari kertaa fiilistelemässä kahvilan ihanaa tunnelmaa.

Miki oli aivan liekeissä, kaikkea kivaa sai poika kokea ja nähdä vaikka uiminen nyt tällä reissulla jäikin vain yhteen kertaan.
Koimme myös matkalla paljon suuria tunteita, sekä hyviä että huonoja. Viimeiseen asti pelkäsimme ennen reissua että sairastumme Mikillä olleeseen vatsatautiin, työt, remonttistressi, kaikki purkautui ulos reissussa. Joten lomalla sitä itkettiin ja naurettiin ja puhuttiin asioita halki. Mulla lisäksi puolet matkasta pientä pahoinvointia, kiitos mm. espanjan kaamean liikenteen joka sai vatsan pyörimään, liekö sit kuitenkin myös sitä Mikin vatsatautia vähän ollut.

Pääosin loma oli kuitenkin iloa, muistelua miten melkein 7 vuotta sitten Espanjassa tapasimme, miten elimme jonkin aikaa Samin kanssa kaukosuhteessa, Sami kävi Suomessa, minä palasin lomalle Espanjaan hakemaan mieheni kotiin. Missä kaikkialla silloin kävimme, kävimme nytkin.
Mietimme myös sitä, miten erilaista elämä Espanjassa olikaan silloin. Fuengirolassa olimme istuneet varmaan joka toisessa paikallisessa kuppilassa, jokainen nurkka ja tie oli tuttu. Elämä oli vilkasta, sosiaalista ja rentoa. Nyt kiire ja stressi painaa, Korson pubeihin en edes kuvittele meneväni, täällä ei ole kivoja kahviloita, elämä on kotona, neljän seinän sisällä keskellä pimeää ja kylmää.
Kyllä, mietimme jälleen palaamistakin, pysyvästi. Kuinka ihanaa se olisi. Ei kuitenkaan nyt, meillä on ihana koti ja läheisiä ihmisiä josta emme halua luopua. Suomi on muutenkin hyvä maa. Tämä pirun pitkä talvi vaan saisi jo loppua…

Ollaan ihan poikki, lomailu on niin liikkuvaista ja kokemusrikasta, mutta toisaalta on kyllä kivaa olla kotonakin.
Huomenna alkaa kiireinen arki, mulle jo vinkattiin että työt saattaa alkaa heti. Mikillä jatkuu kerho ja kauppa odottaa, tästä se lähtee taas!

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Nalle

    Ihan mahtavaa olisi olla viikko tuolla! Ilman lunta, lapasia ja pipoja.

  2. aNNa

    Mulla on työnhaku meneillään koko ajan Malagaan, sisko asuu Fuengirolassa.. Sydän niin vetäis Espanjaan, toivottavasti haave vielä toteutuu 🙂 Ihana reissu teillä takana 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *