Sohvapöytä?

Mä en tykkää yhtään meidän nykyisestä sohvapöydästä.
Se on ihan kivan näköinen joo (jos ei lasketa Mikin pienenä nakertamia hampaanjälkiä sen reunoissa, jotka nyt tuovat tietty tunnearvoa.:) ) mutta todella epäkätevä.

Jos istumme sohvalla, emme ikinä yletä tuohon pöydälle tästä löhöasennosta, ja lapset pyörii aina tuon pöydän ympärillä. Jatkuvasti saa varoa joko pöydällä olevien tavaroiden puolesta, tai lasten päiden puolesta ettei päät kolise kulmiin.
Tuo pöytä on myös järkyttävän iso ja kerää turhaa tavaraa päälle lojumaan, vie ison tilan olkkarista jne. Edellisessä asunnossa oltiin pitkään ilman sohvapöytää Mikin ollessa pieni. Oli niin kätevää kun lapset helposti haluaa olla ihan vieressä, niin sohvan ympärillä oli reilusti leikkitilaa.

Olen siis pitkään miettinyt että pöytä saa lähteä vaihtoon, tätä ei enää toiselle puolelle uuteen olohuoneeseen kanneta.
Mulla on ollut muutama vaihtoehto mielessä jo pitkään, joista suurin osa designia, ja jälleen saan miettiä, tuhoaako lapset senkin.

Tässä mun suosikit nyt:

Kuva1: Hayn DLM. Jotenkin ihana, kaavailin tuota keltaista Mikin huoneeseen, mutta pojan pitäisi sitten olla vähän isompi ja kohdella sitä hyvin. Olkkarissa toimisi lähinnä sivupöytänä.

Kuva2: Hayn tarjotinpöytä. Haluaisin kaksi erikokoista valkoista. Oli pitkään mun suosikki, mutta nyt totesin ettei olisi kuitenkaan mun juttu. Nuo jalat ei sitten kuitenkaan oikein iske, liian kulmikasta.

Kuva3: Tuo Ikean Lindved meillä on jo olkkarissa sivupöytänä. Tykkään siitä, mietinkin että josko se jäisi sivupöydäksi ja sohvapöytää ei tulisi ollenkaan. Toisaalta mulla olisi sille toinenkin paikka mielessä…

Kuva4 eli eka alhaalla: Normann Copenhagenin Tablo. Mun suosikki tällä hetkellä! Tuo valkoisena olisi ihana! Siihen saisi pakollisen teekupin, ei olisi kovia kulmia lasten päille, helppo siirrellä, ei veisi paljon tilaa. Onko kuitenkin liian pieni isoon tilaan…? Tai sitten pitäisi olla kaksi eri kokoista…

Kuva5: Sentoun sohvapöytä. Näitä löytyy eri väreissä ja malleissa, olisi aika hauska olla kaksi eriväristä tällaista, tulee jotenkin pilvet mieleen! Samaa tyyliä kuin Tablo.

Tässä mulla mietintää. Kauan saankin miettiä koska suurinpaan osaan näistä saa kerätä jonkin aikaa rahaa…
On myös vähän huono yhdistelmä tämä mun intohimo sisustamiseen, uusi intohimo designiin ja niihin yhdistettynä mun työ, lastenhoito. Toisaalta taas koen että lapset voi opettaa olemaan koskematta tiettyihin juttuihin. Sohvapöytä taas on niin keskeisellä paikalla että varmasti saa osumaa, enkä halua todellakaan että lapsi joutuu varomaan kaikkea.
Mun Eamesin kiikkukin saa välillä aika kovaa kyytiä, pitää vaan sillekin löytää joku vähän vähemmän keskeinen paikka kunhan muutetaan…

-Henna-

Tuotteita löytää Ikeasta, Finnish Design Shopista ja Mokolta.

Kommentit (6)
  1. Mulla ei ole ikinä ollut olohuoneen pöytää koska mielestäni se vie suhteettoman paljon tilaa huoneesta, ja hyvin olen tullut toimeen ilmankin 🙂 ja mullahan se olisi varmaan vain 4 kisun kiipeilytelineenä ;D Ja kisujen "aika-ajojen" tielläkin pöytä olisi 😉 T: Niina ja 4kisua

  2. Numero 5 on mun mielestä hyvin sen tyylinen minkä voisin kuvitella näkeväni tulevaisuuden postauksessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *