Sadepäivän sisustelua

Jaahas, viikko taas vierähtänyt viime postauksesta. Ihan mukava viikko kyllä, lomailua kaikin puolin. Viikonloppuna oltiin miehen kanssa yksi yö poissa kotoa, eka yö Nestorista erossa. Meillä oli viides hääpäivä, ja me ollaan perinteisesti silloin otettu vähän parisuhdeaikaa (jopa kerran vuodessa, ou vau… ). Tällä kertaa ihan vain Helsingissä, joten reissusta ei ole kuvia nyt. Hyvää teki silti vaikka olikin hiukan vaikeaa olla vauvasta erossa. Nestori oli myös kuulemma valvottanut yön, eli ihan heti ei kyllä lähdetä taas. Ei sillä että tässä nyt mihinkään oltais muutenkaan menossa.

Alkuviikko ollaan sukuloitu, eilen nautittiin auringosta pihalla ja tänään oon järjestellyt kotia.
Mä päätin tossa joku aika sitten vähän joka huoneessa uusia kotia. Näin äitiyslomalla ei ole varaa mihinkään suurempiin rahallisiin muutoksiin, mutta kaikkea pientä ilmaista muutosta.
Ekana kohteena oli makuuhuone. Heti aamusta aloitin sängyn siirtelyllä, ja se on nyt eri seinällä. Koko huone siis muuttui kerralla, ja vähän oon kahden vaiheilla että onko tuo nyt kiva. Täytyy totutella. Pääajatuksena oli saada seinä selän taakse, johon nojata kirjaa lukiessa. Aiemmin kun sänky oli ikkunan alla.

Kalusteet on pääosin paikallaan mutta kaikkea pientä hommaa vielä riittää. Tiedättehän kun yksi kaluste liikkuu niin pitää siirtää taulut, valaisimet jne… Nyt meillä ei ole paikkaa yöpöydille joten sekin tuottaa päänvaivaa… Mihin laskea puhelin, kirja ja teekuppi.
Tässä siis tällainen pieni kurkistus. Otan sitten kuvia lisää kun saan valmista. Täytyy vähän miettiä vielä ratkaisuja.
Makkarin matto lähti olohuoneeseen, joten se on seuraava muuttuva huone. Jälleen. Olohuone, mun ainainen muuttuja… Niin, ja mun unelmien kattovalaisimeen jota suunnittelin olkkariin, on rahat melkein kerättynä, eli jospa senkin pian saisin. Oiiiih, en malta odottaa!! (Just kun mainitsin että nollabudjetilla mennään, heh. No mutta tuohon onkin oma keräysrahastoni, sitä ei lasketa.)

Jotenkin se pitää nämä ankeat sadepäivät käyttää, shoppailla tai sisustella. Vaikka vähän hitaasti hommat etenee kun pikkuinen monsteri pyörii jaloissa syömässä johtoja, onneksi isoveli välillä valvoo!

Nyt Pinterestiin pyörimään makkarin sisustusideoiden perässä…

-Henna-

Kommentit (2)
  1. Tuulentuvan Saara
    18.7.2015, 15:58

    Hei, tulla tupsahdin teille kylään blogit.fi:n kautta. Teillä on kyllä kaunista ja ihanan seesteisen värikästä. Kuulostaa hassulta tuo "seesteisen värikästä", mutta juuri sellainen tunnelma tulee kuvien kautta. Hieno projekti teillä.

  2. Koti preciosa!
    28.7.2015, 19:08

    Niiiiiiiin kaunista oih ihana <3 <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *