Puusohva keittiössä

Montakohan vuotta mä olen ihaillut puusohvia sisustuslehtien keittiöissä, ja miettinyt että sopisikohan meillekin sellainen? Pyörinyt huutonetissä ja tori.fi:ssä ja etsinyt kivaa ja edullista puusohvaa. Kaikkien niiden vuosien aikana meidän ullakolla on maannut käyttämättömänä puusohva. No, nyt se on otettu käyttöön, ja onneksi otin!

Siihen miksi mä en ollut ottanut sitä käyttöön on kaksi syytä. Ykkös syy on se, että tuo on melko matala sohva, siis istuinkorkeus. Toinen se että tuossa on kamala huonosti maalattu maali ja muutenkin muistin että olisi aika tylsän näköinen. Yksi päivä sitä sitten ullakolla katsoin ja totesin että hemmetti, kyllähän mä nyt tuonkin voin tuunata uuteen uskoon. Niin se sitten raahattiin alas, kaivoin kätköistä pari tyynyä ja totesin että ”Miksi en tehnyt tätä jo aiemmin?” Sohva on pieni ja matala mutta oikein ihana tyynyineen. Mun oli ihan pakko kuvata se blogiinkin jo, vaikka se on sitä tuunausta vailla vielä. Toisaalta mä olen tässä asuessa oppinut että näissä sisustusjutuissa ei kannata hosua. Olkoon tuossa, mä sitä katselen ja pohdin ja keksin sitten joku päivä mitä sille teen. 

Joku sävy siihen tulee kalkkimaaleilla. (Luojan kiitos on kalkkimaalit, ettei mun tarvii raapia tuota kamalaa vanhaa maalia alta ensin pois!) Vaikka on tuo valkoinenkin raikas. Vielä pitäisi etsiä paksu patja, ja päällystää niin saadaan siten siihen istuinkorkeutta sitten. Paras olisi pari patjaa päällekäin ja niissä jotkut ihanat pikkukukalliset kankaat. Oi oi!

Ainoa miinus tässä on se, että mulle jää nyt ylimääräisiä tuoleja enkä osaa päättää mitkä jää pöydän ääreen. Sekä arvatkaa vaan, mulla on ikävä mun supervärikkäitä tuoleja… Eli voi olla että haen muista huoneista vielä mintun värisen, pinkin ja jonkun kolmannen tuolin… Eli ihan hyvä kun tuoleja on paljon niin voin vaihdella fiiliksen mukaan! Toisaalta se vaihtelufiilis täytyy huomioida tuossa sohvan värissä…

Että humpsista vaan, huonekalushakki tais alkaa taas! Minkä värin sinä laittaisit sohvaan?

Ensi kerralla muuten arvontaa tiedossa. 🙂

-Henna-

ps. Löysin tuon ison vihreän pullon kirppikseltä 7 eurolla! Niin hieno, mutta etsii vielä paikkaansa.

Kommentit (6)
 1. keittiön hana
  6.6.2016, 16:12

  hienoja kuvia 🙂

  1. hennaasemalta
   7.6.2016, 13:23

   Kiitos!:)

 2. Jenni/Liepeen asema
  6.6.2016, 16:22

  Näyttääpä kivalta, vaikka sohva on pöytää pienempi. Itselläkin kun haave saada puusohva osaksi ruokaryhmää, mutta sohva on metrin verran pöytää lyhyempi…ehkä nyt uskaltaisi kokeilla 🙂

  1. hennaasemalta
   7.6.2016, 13:26

   Joo en mä edes ajatellut että pitäisi olla saman mittainen. 😀 Onhan tuo tavallaan vähän pieni tuossa, varsinkin jos pöydän vetää täyteen mittaansa. En mä kuitenkaan koe että se haittaa. Meillä on niin pitkä pöytäkin ettei tähän yhtä pitkää sohvaa saisi kuin tekemällä. 🙂 Että kokeilemaan vaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *