Blogit
Koti asemalla

Pieni maapallomme

Täällä taas! Pyrähdin käymään pikaisesti.
Mun oli ihan pakko näyttää tämä ihana karttapallo jonka ostin Mikille nimpparilahjaksi. (Mikillä ei ole virallisia nimipäiviä, mutta juhlimme nimipäiviä hänen kastepäivänään)
Halusin ostaa pojalle jotain muuta kuin leluja, varsinkin kun äitini hoiti samalla reissulla sen lelun ostamisen. Olen jo jonkin aikaa etsinyt karttapalloa joka ei olisi ”ruma”. Indiskasta löytyi tämä ihana pallo joka on sopivasti vähän ”vanhan näköinen”. Tykkään hirveästi!
Vähän jännityksellä kotona sitten näytin pojalle ostoksen. Ajattelin ettei poika uusien lelujen jälkeen tästä hirveästi välitä. Väärässä olin, poika oli ihan innoissaan: ”äiti toi on tosi hieno ja kiva!”. Heti katseltiin että missä asutaan ja missä oltiin viime kesänä reissussa ym.:)
Haluaisin meille jonnekin myös ison maailmankartan. Toisaalta kun meillä on nyt tämä pallo, niin Suomen karttakin olisi kiva… Sellainen vanha opetustaulu-kartta. Siinä mulle sitten seuraava metsästyksen kohde…

Jälleen olen vähän asioiden edellä, mutta en voinut vastustaa kiusausta ja tilasin tämän emalisen talon numeron jo valmiiksi. Tämä on niin kaunis! Varmasti upea talon päädyssä uudesti maalatulla seinällä! Vielä sitä ei siis todellakaan ole maalattu, ei näillä keleillä, mutta eiköhän tämä viimeistään loppukesästä pääse seinään…Oveen tilasin myös vastaavanlaisen nimikyltin. Sekin todella hieno!

-Henna-

Kommentit (3)

  1. Eija

    Voi kuinka kiva karttapallo! Meillä oli lapsuudessa se sellainen malli, johon sai valon sisälle 😉

  2. NINNI

    Haastoin sinut blogissani 🙂

  3. Kristiina K

    Ihana karttapallo! Oon itsekin metsästänyt vanhannäköistä maapalloa…pitää vissiin käydä katsastamassa Indiskan valikoimat.;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *