Blogit
Koti asemalla

Pari kirppislöytöä

Tää on niin tätä. Vein tänään vihdoin Korson itsepalvelukirppikselle tavaroita myyntiin, mutta kotiin lähtiessä mukaan tarttui melkein enempi tavaraa kuin mennessä. Tulee kalliiksi tuo kirppiksellä myyminen aina!:D

Lapsille tarttui Miina ja Manu-kirjat. Ne on nyt suosittuja meidän muksuilla, sekä Mauri Kunnaksen yökirja, joka kanssa kuuluu siihen suosittuun ryhmään. Lisäksi ostin muksuille lapasia. Siis kuka raaskii myydä itsetehtyjä, käytettyjä mutta erittäin siistejä villatumppuja 20 sentillä?:O Hirveä työ ja sitten noin halvalla lähtee.. Vaikka minä itse hoidan tässä talossa kaikkien villasukkien ym teon, niin eihän nyt noitakaan voinut hyllyyn jättää.

Parhaat löydöt olivat Aarikan peltipurkki sekä emaliastia. Molempia olen metsästänyt ja nyt niitä löytyi montakin kappaletta. (Tiedoksi vaan Korsolaisille, sielä on näitä vielä.)
Tuollaisia emaliastioita metsästin aiemmin kissojen kupeiksi, mutta ovat olleet liian isoja. Nyt tämä pääseekin luultavasti meidän tulevan haukun ruoka/vesikipoksi. Purkkiin taas piilotetaan pennun namit.
Taidankin huomenna taas kirppisvientireissulla hakea yhden pienemmän purkin lisää erilaisille nameille. Niitä palkkionameja kun saa alkuun olla paljon!

-Henna-

Kommentit (13)

 1. Triine

  Voi ei, tahtois niin kovasti noita emalikulhoja!! Harmi kun ei tuu siellä suunnalla liikuttua.. :(! Saako kysyä paljon kulho maksoi?

  • hennaasemalta

   🙁 Noi isot kulhot tais olla 7,90€ eli ei paha hinta.

 2. Ceraci

  Minäkin rakastan emaliastioita, mieheni pahaksi onneksi. Hän ei tykkää niistä yhtään. 😀 Silti kyllä ostin kesällä kirpparilta tuollaisen samantyylisen kulhon meille hedelmävadiksi, kun kyllästyin siihen, että loppujen lopuksi saan kuitenkin siivota lasisten kulhojen sirpaleet lattialta, kun poju käy itse hakemassa hedelmää.

  Ja neljä isoa emalivatia pääsi metallinkeräysroskiksesta(!) meille isojen kukkapurkkien alusiksi ulos. Niihin roskalaatikoihin näköjään kannattaa kurkkia välillä. 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *