Blogit
Koti asemalla

Olohuone nyt

Mä muistin laittaneeni nämä olohuoneen kuvat jo, mutta muistinpa väärin.
Tässä siis pari kuvaa siitä, miten autio meidän olohuone onkaan nyt ilman sänkyä!
Tykkään kyllä kovin että olohuoneessa on tilaa, eikä tänne paljoa huonekaluja tulekaan. 
Tuohon kiikun tilalle tulee divaani. Vielä on vähän mietinnässä että mihin itse kiikku tulee, koska tuohan on sellainen tuoli joka tarvitsisi näkyvän paikan, on sen verran upea. Tuossa se on hienosti esillä. Olin ajatellut laittaa työpöydän ikkunan eteen mutta toisaalta tuon keinun paikka olisi hyvä olla sielä myös, divaanin parina. 
Katsotaan nyt.

Makuuhuoneen viime hetken rutistus vei niin meidän voimat, ettei nyt jaksaisi enää mitään. Ei jaksa viimeistellä makkaria, ei jaksa siivota vaatekomeroa tai makuuhuoneen vessaa. Toivottavasti saisin tänään illalla itseäni niskasta kiinni…
Lisäksi aloitin maanantaina Fitfarmin superdieetin. Tavoitteena parantaa vähän elintapoja, lisätä liikuntaa ja syödä superterveellisesti. Mulla on varsinkin tuo syöminen ollut kyllä pitkään niin kamalaa pullamössöä, joten tarvitsin kunnon tarkan ohjelman jonka mukaan mennään. Alku onkin ollut haastavaa kaikkine ruoan punnitsemisten, hirmuisen veden juonnin ja kovan treenin kanssa. Alkuun iski kova väsy ja pääkipu kun ruokavaliosta lähti kokonaan sokerit ja muutenkin muuttui ruokavalio täysin. Joten mun alkuviikko on mennyt täysin uuteen ruokavalioon keskittymiseen.
Vaikeaa on myös henkinen puoli, kun ei saa syödä mitä vaan, mutta uskon että kiitän tästä itseäni myöhemmin. Jo nyt on kevyempi olo. Eikä mun makeaa juuri teekään mieli, mutta esim Mikin leipä tuoksuu aamuisin niin hyvälle!
Mutta ehkä se remppaintokin tästä taas kun pääsen tämän jutun kanssa alkuun, ja kyllähän näiden uusien elintapojen pitäisi aikanaan tuoda sitä virkeyttä ja energiaa, juuri sitä mitä eniten nyt kaipaisin.

-Henna-

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Mä pääsin sokerista eroon kun söin ystävän(kondiittori) tupareissa niin paljon makeaa että olin veskissä jo valmiina ökäämään :S Sen jälkeen ei ole makeaa tehnyt mieli ;D T: Niina ja kisua

  • hennaasemalta

   Haha! No mä oisin varmaan silti tossa tilanteessa taas pienen hetken päästä joku pulla suussa.:D

 2. Susanna

  Minulla on nyt neljäs viikko täynnä ja lupaan, että energiaa riittää kyllä, kunhan pääset kiinni siihen. Ja muistat sen hurjan suolan määrän! Pää tulee kipeäski ja oksettaa ja heikottaa, jos suolaa tulee vähemmän kuin käsketään.

  Onko se divaani jo teillä olemassa vai vasta haave?

  • hennaasemalta

   Jep, kiva kuulla!:) Suolaa yritän syödä tarpeeksi, mä tykkään muutenkin suolaisista ruoista niin ei se oo ongelma yhtään.:)

   Divaani odottaa vaan että joku sen hankisi, se kun ei noin vaan mahdu autoon. Mutta vois sanoa että puoliksi ostettu.:)

 3. Anonyymi

  Luin tässä muutaman päivän aikana kaikki sun postaukset ihan alusta asti ja samalla osan kommenteista sieltä täältä ja nyt ku tulin tähän viimeiseen, niin on sellainen olo, että mitäs nyt 😀 ihana blogi, parolan aseman kautta tänne löysin 🙂 teillä on kaunis koti ja kovasti olette töitä tehneet. Hatun nosto myös työstäsi jota teet. Varmasti raskasta, mutta antoisaa. Blogiasi tulen lukemaan varmasti jatkossakin, samaan tahtiin kun teet päivityksiä 🙂

  -Emilia-

  • hennaasemalta

   Kiitos, kiva kuulla!:) Joo, kyllä me ollaan aika paljon saatu aikaiseksi kun miettii mun ekoja postauksia.:D

 4. Marjo

  Moi

  kyllä se dieetti siitä…6vko menee ettet huomaakaan.
  Itselläni on juuri loppusuoralla.
  Kaksi viikkoa menee kituutellen, mutta sitten alkaa riemu…mutta muista olla myös armollinen itsellesi.
  Tarkoitan sitä, ettet ahnehdi liikaa kerralla kaikkea. Keskity nyt alkuun vain dieettiin ja muutaman viikon päästä lisäät siihen remontin:)

  • hennaasemalta

   Tällä hetkellä 6 vkoa tuntuu kauhean pitkältä ajalta, mut eiköhän tää vauhti ala tän alun jälkeen kiihtyy. Kohta kuitenkin eka viikko suoritettuna!:) Ja vielä kun keksisi miten olisi järkevää jatkaa niitä elintapoja tuon 6 viikon jälkeen… Tuskin näin tiukalla tahdilla, mutta paremmin kuin ennen!
   No itseasiassa mä just heiluin tuolla maalisuti kädessä, en mahda itselleni mitään.:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *