Niitä näitä

Meillä ovat viime päivät olleet vähän tällaisia:

Laiskoja.
 (Kummallisia muuten nuo kissojen paikkavalinnat välillä, mutta aika kiehtovia myös… Tässä kohtaa tosin on selvästi haettu äiskän huomiota.:) )
Tai no, ollaanhan me perusjuttuja puuhailtu, oltu leikkipuistossa, kirjastossa jne. Kuitenkin tunnelma on ollut aika laiska. Laiskuuteen osasyynä sää ja sairastelut tietty.
Remontti ei etene sitten yhtään. Just kun todettiin että ollaan aikataulussa, niin työkalut tippui käsistä. Pitäisi vähän tsempata taas.
Kauhea kun inhottaa tuo sana ”aikataulu”, onneksi meillä on vain pieni aikataulu/tavoite keittiön suhteen, eikä mitään suurta stressiä.

Muutenkin ollaan paljon oleiltu vaan kotona, sohvalla loikoiltu, luettu, haaveiltu. Mulla iso syy paikallaan oloon on myös joululahjat joita tehdä sutkutan niin että sormet ovat kipeänä.
Äsken paketoin ensimmäiset paketit. Ne ensimmäiset onkin kiva paketoida, viimeiset meneekin varmaan taas tuskaillen…Kunhan ensin ne ostaisin, tuskailen siis ensin sen kanssa että MITÄ ostaisin. Pikkuvelikin vastasi niin kivasti kysymykseen lahjatoiveista: ”Osta jotain hennamaista”. Tarkoittaen jotain erityistä jota olen välillä onnistunut keksimään. Eli ei yhtään paineita… Thanks brother!;D 

Olen myös paljon miettinyt sisustamista taas. Törmäsin vihdoin Anrinkon mielettömän ihanaan blogiin, ja siten tajusin että uusimman Toivekoti ja puutarhalehden värikäs koti on hänen. Tuollaista tyyliä mäkin tavallaan haen meidän ”tulevaan kotiin” mutta luulen että siitä ei ihan samantapainen kuitenkaan tule. Jonkin verran kun mennään talon ehdoilla, ja muutenkin huomaan että vaikka kuin ihailen jotakin tiettyä tyyliä, se oma tyyli tulee vain kuin itsestään. Tyyli jossa on vähän tuota kivaa, vähän tuota ja ripaus tuota. Sekasoppa. Toivottavasti kiva ja kodikas sellainen.
Eri huoneissa tulee myös olemaan erilaisia juttuja, mä jotenkin tykkään sisustaa eri huoneet vähän eri teemoin. Myös tapetit tulee varmaan olemaan aika isossa ja näkyvässä roolissa. 
Asemarakennuksen ohi kävellessä oon miettinyt että pitäis mennä sinnekin taas kurkkimaan ja inspiroitumaan heidän tapeteistaan…Viimeksi kävin varmaan alkuvuodesta kun saatiin avaimet käteen. (Terveisiä siis naapuriin;) )

Päivän tyylivarkaiden jaksossakin oli paljon ihanaa, esim ne String-hyllyt mulla on ollut haaveena Mikin huoneeseen. Pidin myös jakson naulakoista, vanhoista matkalaukuista (Voi kuinka ihana oli se pullea kissa niiden päällä nukkumassa!!) ja taulukollaasista seinällä! Ah, mä niin tykkään kun tauluja on paljon vierekkäin! Kaikki mulla jo ennestään mielessä kylläkin, sinänsä uutta siinä ei ollut, mutta ihailin silti.:) Siinä ollut kiiltävä valkoinen puulattia oli myös ihana… Vähän vieläkin harmittaa ettei oma lattia kiillä yhtä paljoa, mutta näin nyt meillä…Kunhan se maali kestäisi hyvin, se on tärkeintä. Eikä ole mitään lateksimaalia ainakaan!

Mun pää on siis taas täynnä inspiraatiota, mutta niiden toteutumista voisi auttaa kun saisi remontin tehtyä…kröhöm…
Juu juu, kyllä me huomenna!

-Henna-

Ps. Tätä kun kirjoitin, Miki oksensi taas… Miksi vielä, monen päivän tauon jälkeen??? Eli saa nähdä miten huomisen käykään….

Kommentit (4)
  1. hennaasemalta
    30.11.2011, 18:36

    No kylläpä siinä kesti!:O
    Pääasia että tuli, ja hieno se onkin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *