Melkein valmiina suureen päivään

Täällä on siivottu, nypitty rikkaruohoja, aseteltu viirinauhat paikalleen ja pihatyynyjä sohvalle. Sääkin on ollut aivan täydellinen kaikkien sateiden jälkeen. Valmistelut huomisia kauppani avoimia ovia varten, alkaa olla valmiina. Huomenna vielä myyjien teltat pystyyn ja kahvipannu porisemaan. 

Korson aseman puodin tapahtumasivulla on jo lähes 200 ihmistä kiinnostunut tapahtumasta, ja 50 luvannut tulla paikalle. Siihen päälle vielä heidän seuralaiset ja ne jotka ei ole ilmoittanut tulostaan. Huh huh! Mua jännittää, välillä vähän hirvittääkin mutta olen tosi tosi innoissani! Yhtään ei tiedä miten huomenna kaikki sujuu, mutta annetaan asioiden mennä painollaan. 

Toivotaan että kaikilla on mukava päivä ja ihmiset tykkää. Sekä tietty itse toivon että saan paljon uusia asiakkaita, pääsen näkemään tuttuja ja ettei mitään vahinkoja satu. Kun huomisesta on selvitty, kauppa jatkaa taas normaalisti verkkokaupan puolella täällä. Pidän myös jatkossa ovet auki joka keskiviikko klo 17-19. Sitten on aika keksittyä taas muihinkin juttuihin. Enempi sisustusjuttuja blogin puolella, toivottavasti. Ensi viikolla on Loviisan vanhat talot-tapahtuma, ja Habitarekin on syyskuussa, ja siitäkin aion vielä höpistä.

Nyt vielä punaista kynsiin ja kohti huomista jännää päivää!

Korson aseman puodin avoimet ovet huomenna klo 12-15 Vantaan Korsossa. Osoite Urpiaisentie 1B. Tervetuloa meille! 🙂

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *