Blogit
Koti asemalla

Maarianhamina

 Tässä vielä muutama kuva reissultamme Maarianhaminassa.
Matkalla satamasta keskustaan, oli ihana omakotitaloalue, jossa oli kotoisia taloja ja niiden pihoja. Alue oli ihmeen hiljainen, joten saimme rauhassa katsella ja kuvata koteja.

Itse Maarianhamina oli ehkä vähän pettymys. Tiesin kyllä että se on pieni, mutta että näin pieni. Jotenkin olin kuvitellut paikan erilaiseksi muutenkin. Kaiken lisäksi kaupat menivät jo aika pian kiinni kun perille pääsimme, joten shoppailu jäi aika vähäiseksi.
Mielestäni siis jos tuonne lähtee, pitäisi mennä päiväksi niin kuin mekin, tai lähteä pyöräillen kiertämään saarta. Olisin alunperin halunnut tuonne koko viikonlopuksi, mutta nyt olin tyytyväinen että olimme perjantain Naantalissa. Pidin Naantalista muutenkin enemmän.

Takaisin tullessa ajoimme Ruissalon ohi, ja sielähän oli alue täynnä juhlakansaa. Sielä kun oli meneillään Ruisrock. Oli ihan hauska nähdä festarit tästä kulmasta. Olen kerran ollut Ruisrockissa ja muistan miten hassua oli kun isot laivat menivät ihan vierestä ohi.

Eilen palasimme myös mökiltä. Olin lasten kanssa sielä vain yhden yön kun sää ei oikein suosinut. Toki maanantain saimme nauttia hyvästä säästä. Mikin serkkupojat ja heidän äitinsä oli sielä myös, joten meillä oli aika vauhdikasta viiden lapsen kanssa, joista vanhin oli 4-vuotias.:D

Ihana olla taas kotona! Vaikka olinkin ihan poikki reissujen jälkeen, niin silti tänään innolla teimme hommia sen mitä ehdimme. Maalailin vähän terassin tageja piiloon ja rapsutimme toisia pois. Saa nähdä mitä meidän tagien pikasiistimisestä tulee. Ei se ainakaan huonommaksi voi mennä….

-Henna-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *