Blogit
Koti asemalla

Löytö

Olen jo jonkin aikaa miettinyt että meinaan etsiä käytettynä loput huonekalut meille. Ei mielellään Ikeaa enempää tänne, siis isompien huonekalujen muodossa. Korituolia sun muuta haluan vielä kyllä sieltä, mutta ei kaappeja tms. Ei mitään lastulevyä, vaan kestävää puuta.
Ensimmäisenä olen metsästänyt Mikin huoneeseen sohvaa. Jossain lehdessä oli tosi makeesti lastenhuoneessa vanha pieni sohva jonka päällä paljon raikkaita tyynyjä. Näytti niin kivalta! Siitä se ajatus sitten lähti. Mikillähän on jo sohva, mutta totesin jo nyt ettei se valkoinen todellakaan sielä toimi vaikka kuin peittäisi peitoilla tms. Joten se menee vaihtoon.
Tori.fi:stä bongasin tuon yllä olevan sohvan. Vähän kuitenkin epäilytti että onko se sitä mitä haen. Kun näin tämän tänään, totesin heti että jep, täydellinen!
Tässäkin huono kiireellä otettu kuva, mutta sohva on tosi pikkuinen ja matala, 160 cm vaan pitkä. Niin söpö ja hyvä lastenhuoneeseen. Värikin menee hyvin keltaisen seinän ja retro-supersankarijulisteiden kanssa. Tähän siis päälle iso kasa raikkaita musta-valkoisia, kelta-valkoisia ym tyynyjä.
Vielä kun pääsisi joskus tekemään sitä pojan huonetta…

Bambikin kotiutui ja on oikein mainio telttavahti. Vielä se etsii vähän paikkaansa, paikkaa jossa saisi vähiten osumaa…

Tänään just sanoin miehelle että huomenna aloitetaan ihan oikeasti se makuuhuoneen teko jotta päästään tuohon pojankin huoneeseen joskus. Makuuhuoneessa on vaan se kurjin ja hitain osuus edessä, rapsuttelu, niin ei millään huvittaisi… Kunpa voisi vaan skipata ne tylsät vaiheet ja aloittaa tapetointi ja lattian maalaus….

-Henna-

Ps. Huomenna on muuten TAAS perjantai.:)

Kommentit (6)

 1. hennaasemalta

  Lievestuore: Joo toi näyttää kuvassa isolta mutta on oikeasti melko siro ja pieni. Tosi matalakin, mikä on kiva lapsille.:)
  Heh, joo toi Bambi on kyllä ihana.:)

  Anu: Mä itseasiassa etsin ensin vihreetä sohvaa mutta toi punainen on väreiltään parempi pojan huoneeseen. Niin no, eihän tuo bambi kovin TARPEELLINEN ehkä ole….:D

  Jaana: 🙂 Niinpä.

  Emma: No joo, mulla on nytkin jo monta vanhaa huonekalua tuunausta vailla. Saatikka jos alkaisin verhoilemaan, niin sitten niitä vasta kertyiskin todellakin…:D

  Tanja: Voi kiitos! Oho, aikamoinen sattuma! Harmi että oli niin rikki…:/ Tuun vastavierailulle kiitos.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *