Lastenhuone tässä vaiheessa

Toivoitte remppakuvia, niin tässäpä nyt niitä. Hirveästi ei ole taaskaan tapahtunut sitten viime kerran, mutta jotain.
Lastenhuoneen paneelit ovat vihdoin ja viimein vihreät.
Tosin ei Uulan purjo-vihreät, vaan Tikkurilan helmi perinneväreillä sävy 149D maalattu.
Siitä Uulan väriasiasta tuli niin iso ja vaikea, että mä luovutin ja kävin ostaa toista maalia. En jaksanut enää kun en saanut sitä mitä halusin. Tämäkään sävy ei ole täydellinen, mutta onpa ainakin vihreä!

Täällä huoneessa on vielä tekemistä, mutta oikeastaan viimeistelyä enää. Lattialistat ja reunalistat paikalleen, sähköt ja allaskaappi paikalleen. Myös ikkunan alta puuttuu vielä paneelit koska emme ole vielä ratkaisseet miten peitämme sillä seinällä putket ja johdot. Pönttöuuni pitää maalata.
Huoneesta silti jo alkaa näkemään että millainen siitä tulee!:)
Aion pian siivota huoneen ja viedä sinne leluja, jotta pojalla on kiva paikka missä olla ja leikkiä, kun iskä ja äiti touhuaa.

Tähän huoneeseen tulee valkoiset reunalistat, tuossa kuvaesimerkki miten ja miksi. Luultavasti lattialista tulee myös valkoiseksi. Mielestäni tuo valkoinen raikastaa, ja katkaisee paneelin erikseen, tuo vihreä kun ei ole samaa vihreää kuin tapetissa joten ne pitää vähän ”erottaa” toisistaan.

Lastenhuoneen lattia jäi ihan kamalan näköiseksi, kun maali oli täysin kuivunut niin huomasi miten jokainen kuoppa näkyy ilkeästi… Onneksi on olemassa matot, mutta kyllä harmittaa ison työn jälkeen… Keittiön lattia on parempi, yhden kokemuksen jälkeen osasi jo hioa enempi, mutta en tiedä olenko siihenkään tyytyväinen, katsotaan nyt.
Vähän siinäkin epäilyttää tuo maali, että olisiko sittenkin pitänyt vetää Tikkurilan Permolla niin saisi kunnon kiiltävät lattiat. Permolla ei vaan ole niin kivoja sävyjä, kun haluan esim sen eteisen kaakao-roosaksi. Toisaalta esim olohuone olisi ihana saada juhlavan kiiltäväksi kristallikruunuineen! Vaikeaa… Mielipiteitä kuulen tähän asiaan mielelläni, ettei tarvitse päättää yksin.:)

Ensi kerralla kuvia keittiöstä.

-Henna-

Kommentit (12)
  1. Kivalta alkaa näyttämään 🙂 Mukavaa kun laitoit kuvia, tuo tapetti on kyllä niin kiva. Minäkin olen miettinyt lattiamaalien kanssa, olen ostanut keittiötä varten Uulan lattiamaalia, mutta aika monessa paikassa saa lukea ettei se ole oikein kestänyt, keittiössä se luonnollisesti on aika kovassa kulutuksessa lapsiperheessä jossa on kaksi koiraa ja jokunen kissakin..
    Muistelisin että Tikkurilan Permoa voisi sävyttää melkein millä vain Tikkurilan sävyllä, en nyt ole varma, mutta saahan tuon tarkistettua 🙂

  2. Kaunis tapetti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *